Istorijski debakl Dinama je neočekivano uticao na Zvezdu: Poslednje prognoze idu crveno-belima u prilog

 
E. S.
E. S.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Istorijski debakl doživeo je zagrebački Dinamo u utorak protiv Bajerna u Ligi šampiona, prvi put ikada u Evropi izgubio sa sedam golova razlike, postao prvi tim u istoriji Lige šampiona koji je primio devet golova na meču i na brojne načine ispisao negativne stranice.

Minhenski gigant se "naljutio" u drugom poluvremenu nakon što je hrvatski šampion spustio na 3:2 i šestom brzinom preslišao zagrebački tim, a od ovog šamara će brideti obrazi neko vreme.

Sve to je uticalo i na projekcije kada je Dinamo u pitanju, pa je tako sa 35 odsto šansi za prvih 24, odnosno 4 odsto za osam i projektovane 31. pozicije klub pao na 34. sa 27, odnosno 2 odsto šanse!

Projekcija se vrši na osnovu 10.000 različitih kompjuterski izvučenih slučajeva, a zanimljivo je i to što je Crvena zvezda automatski skočila i to za tri pozicije, iako još uvek nije odigrala meč.

Crveno-beli su tako sada umesto 35. na 32. poziciji i imaju za tri odsto veće šanse da se domognu nokaut runde. Iza prvaka Srbije ostali su i Šahtjor i Jang Bojs u odnosu na prvobitnu projekciju, dok poslednje mesto i dalje zauzima Slovan iz Bratislave.

Zvezda svoj meč prvog kola igra u četvrtak na stadionu "Rajko Mitić", a rival je Benfika, koja je takođe skočila, i to sa 23. na 22. mesto.

Ispod možete videti novu projekciju, a zatim i staru.

(Telegraf.rs)

Video: Milojeviću pomenuli debakl Dinama, on žestoko odgovorio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    18. septembar 2024 | 16:41

    Опет наше познате калкулације!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA