Portugalci pitali Duartea o Delijama: "Ovo je najveća snaga, svi koji su došli na Marakanu su to osetili"

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Fudbaler Crvene zvezde Bruno Duarte biće jedna od glavnih uzdanica crveno-belih u meču prvog kola Lige šampiona protiv Benfike, a on je i bio na konferenciji za medije pred meč koji je na programu u četvrtak od 18.45.

Duarte je istakao kako veruje u pobedu svog tima, iako je svestan kvaliteta Benfike, ali naglašava da se nikoga ne plaše.

Među novinarima je bilo i onih koji su doputovali iz Portugalije, a jedan od njih pitao je Bruna da mu opiše šta je to posebno kada je Marakana u pitanju i atmosfera koja vlada na stadionu kada Zvezda igra velike utakmice.

- Ovde na Marakani nam naši navijači dosta pomažu. Oni nas podižu kada nam je potrebno. Kada započne igra i uđe na teren osećamo dobru energiju i mislim da sve ove ekipe, ne samo Benfika, već sve koje dođu na Marakanu, osećaju energiju koja je u našu korist i to moramo da koristimo - istakao je Duarte.

On je naglasio i da mu nije bitno da li će dati gol, samo da ekipa pobedi.

- Naravno, napadači žive od golova i hvala Bogu imamo dobar posao, dobro radimo, siguran sam da ćemo protiv Benfike imati dobar rezultat. Uvek kada napadač napada, oseća se sigurnost da ćemo dati gol, ali to mi ne smeta, njihovi napadači mi ne smetaju, meni je u glavi samo da pobedimo, ne da li ću ja dati gol, važna je samo Zvezda, ako bude moguće daću i gol i tim bolje.

(Telegraf.rs)

Video: Milojeviću pomenuli debakl Dinama, on žestoko odgovorio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • enverovci

    18. septembar 2024 | 17:14

    hahaha hahahah ahahhaha ahhaha hurek naviaci..hahahha ahhahahha a kukavice envera hodze

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA