Endrik genijalno objasnio zašto nije dodao Embapeu i Vinisijusu: Ovo pokazuje zašto ga zovu "novi Pele"

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Mladi brazilski napadač Endrik debitovao je u Ligi šampiona na fenomenalan način, pošto je postigao gol na svom prvom meču u elitnom takmičenju.

Real je slavio protiv Štutgarta sa 3:1, a zanimljivo je da je upravo posle ulaska Endrika u igru tim sa Santjago Bernabeua došao do preokreta.

Brazilac je ušao u igru u 80. minutu umesto Belingema, tri minuta kasnije je Rudiger dao gol za 2:1 nakon kornera koji je izveo Modrić, a Endrik je u 95. minutu stavio tačku na meč sjajnim golom posle kontre u poslednjim sekundama meča.

Nedavno je mladi napadač napunio 18 godina i već pokazuje zašto ga zovu "novi Pele".

Postigao je gol i na debiju za Real u Primeri, sada je isto uradio i u Ligi šampiona i postao najmlađi strelac u istoriji Reala u ovom takmičenju.

Impresivan je i način na koji je zatresao mrežu Aleksandera Nibela.

Loptu je dobio ispred kaznenog prostora, zatim je poveo loptu skroz ka suprotnom golu i iskoristio to što su svi igrači Štutgarta otišli u kazneni prostor, pa se otvorila ozbiljna kontra.

Endrik je brzo stigao do suprotnog gola, kao i saigrači koji su ga pratili, a to su bili Embape i Vinisijus, dve možda i najveće zvezde ekipe trenutno.

Mogao je Brazilac da bira kome će da doda i da ga "spoji" sa golom, ali je odlučio da šutira i uđe u istoriju.

Zanimljivo je i objašnjenje koje je potom dao novinarima kada je upitan što nije dodao loptu.

- Video sam da je Vini sa jedne strane, a Embape sa druge, ali u tom momentu je šut bio najbolje rešenje - rekao je Endrik.

(Telegraf.rs)

Video: Neobičan ritual Zvezdinog fudbalera pred poslednji trening za meč sa Benfikom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Skorpion

    18. septembar 2024 | 12:03

    Vidi se da je mlad pa ovako lupeta "sut najbolje resenje" a sa obe strane slobodni mi saigraci. Samo zahvaljujuci nesto losijoj reakciji golmana je uspeo da pogodi. Verujem da ce mu Anceloti "natrljati usi" i da ce sledeci put dodati loptu saigracu koji je u boljoj poziciji.

  • Bahat mali

    18. septembar 2024 | 12:27

    Ovog puta je imao sreće uz pomoć golmana,inače da nije postigao gol Anćeloti bi ga "torpedovao" na tribine,ko zna kad bi više zaigrao?

  • Gm

    18. septembar 2024 | 13:13

    Ovo je slucajno uslo. Od malog nema nista. Da se zahvali golmanu zato sto ga je proslavio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA