Fudbaler Dinama posle debakla izašao ispred novinara i rekao: "Imam samo jednu molbu"

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Teško je bilo igračima Dinama u utorak veče, doživeli su težak poraz od Bajerna na startu Lige šampiona (9:2) i na taj način ispisali negativan rekord pomenutog takmičenja!

Bio je Dinamo u jednom trenutku u ekstazi, smanjili su sa 3:0 na 3:2, da bi u nastavku Hari Kejn i ekipa delovali moćno. Nedugo nakon utakmice, pred medije je izašao as Modrih Stefan Ristovski i tom prilikom je rekao:

- Prvo bih se izvinio svim navijačima Dinama, nadam se da će nam oprostiti i biti uz nas. Nije lako biti ispred novinara i komentarisati posle ovog poraza. Moramo biti svesni da ne predstavljamo samo Dinamo, već i hrvatski fudbal. Kao svlačionica moramo se izvući iz ove situacije i uveren sam u to. Dinamo je zahtevan klub s velikom istorijom. Sada je najlakše nekoga okriviti, ali samo zajedno možemo prevazići ovu krizu - poručio je Ristovski.

Poručio je defanzivac Dinama i da ima jednu molbu.

- Šta god sada rekao, previše je i premalo. Kada izgubiš i primiš devet golova... Iskusni smo i dugo igramo zajedno, ovo je jednostavno neprihvatljivo. Dinamo je godinama gradio svoj ugled i ovo ne možemo prihvatiti. Imam samo jednu molbu: da ostanemo zajedno, jer samo tako možemo ići napred. Nadam se da ovo neće ostaviti traga na domaćem prvenstvu. Psihički faktor je tu, ali svlačionica mora što pre da zaboravi. Teško se zaboravlja, ali vreme nam ne daje mogućnost da previše razmišljamo o ovome. Čeka nas SHNL u subotu i nadam se da ćemo se pokazati u pravom svetlu.

(Telegraf.rs)

Video: Neobičan ritual Zvezdinog fudbalera pred poslednji trening za meč sa Benfikom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOBA

    18. septembar 2024 | 09:23

    Bajern je ekipa koja ako može daće ti 10 golova,sećam se podsmevanja Zvezdi koja je u Minhenu izgubila 3-1 a u Beogradu 5-0, i to od ovih koji su primili 9 i od grobara koji prime toliko od trećerazrednih ekipa

  • tirana u strahz

    18. septembar 2024 | 12:17

    zar neko normalan ovaj mali albanski klub envera hodze smatar za ozbiljan..bajern ce da i turi 12 komada ..ko dobar dan..krcun ce se okretati u grobu..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA