Ibrahimović: "Žao mi je Luke Jovića! Kada lav ode, mačići dolaze! Ja sam vođa, a svi ostali rade za mene"

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Iako su poveli na startu meča, fudbaleri Milana doživeli su poraz od Liverpula (3:1) na domaćem terenu prilikom otvaranja nove sezone u Ligi šampiona!

Neposredno pre utakmice za medije u Italiji govorio je nekadašnji napadač Rosonera, sada savetnik kluba, Zlatan Ibrahimović koji se u jednom trenutku dotakao i Luke Jovića.

- Nismo počeli kako smo hteli, ali s strpljenjem ćemo ostvariti naše ciljeve. Sve je išlo kako smo želeli, doveli smo igrače za koje smo mislili da nam nedostaju. Nedostajao nam je drugi napadač i doveli smo Abrahama. Žao mi je Jovića koji je ispao iz spiska. Otkako sam prihvatio da više ne igram, ne propuštam teren, nedostaje mi adrenalin. Ovi trenuci su bili divni, ali kada nešto prihvatiš, ne možeš se vratiti - rekao je Ibrahimović i poslao zanimljivu poruku:

- Moja odsutnost? Kada lav ode, mačići dolaze! Kada se lav vrati, mačići nestaju. Nivo je vrlo nizak, previše se priča, ali ja samo mislim na rad. Bio sam odsutan iz ličnih razloga, ali sam ovde od prvog dana. Moja uloga? Jednostavna je: ja sam vođa, a svi ostali rade za mene!

Podsetimo, Ibrahimović nije bio sa ekipom na startu sezone, a mediji su pisali da je Šveđanin iz privatnih razloga odsustvovao sa San Sira nekih 17 dana.

(Telegraf.rs)

Video: Neobičan ritual Zvezdinog fudbalera pred poslednji trening za meč sa Benfikom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • u izjavama

    18. septembar 2024 | 09:24

    kao i uvek skroman i odmeren 🫣

  • DDF

    18. septembar 2024 | 10:36

    Milan je osvojio zadnje dve titule zbog prisustva Ibrahimovica u svlacionici,bio je upravo"lav"koji je sve drzao pod svoje i vukao tim napred

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA