Pogledajte svih devet golova koje je Dinamo Zagreb primio u meču protiv Bajerna iz Minhena

 
S. G.
S. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Dinamo iz Zagreba doživeo je najteži poraz u svojoj istoriji nakon što ih je Bajern deklasirao rezultatom 9:2 u prvom kolu Lige šampiona.

Bavarski gigant je na Alanc Areni pokazao nadmoć, predvođen Harijem Kejnom, koji je postigao četiri gola. Iako su Nemci dominirali, rezultat je mogao biti još gori za Dinamo, s obzirom na to da su dva gola Bajerna poništena VAR odlukama.

Već na početku utakmice bilo je jasno da Dinamo nema šanse, nakon što je Gnabrijev pogodak poništen, a Kejn je iz penala doveo Bayern u vođstvo. Do poluvremena su golove postigli Gereiro i Olise, pa je rezultat bio 3:0. Ipak, Dinamo je nakratko probudio nade u drugom poluvremenu golovima Petkovića i Ogivare, koji su smanjili na 3:2.

Međutim, Bajern je ubrzo preuzeo kontrolu i serijom golova uništio sve nade Dinama. Kejn je ponovo bio precizan, a golovi su potom počeli da padaju jedan za drugim. Sane, Olise i Goretska su se pridružili Kejnu, a konačnih 9:2 postavio je Goretska u sudijskoj nadoknadi.

Sve golove sa ovog meča možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs)

Video: Neobičan ritual Zvezdinog fudbalera pred poslednji trening za meč sa Benfikom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA