Torcida posetila selo pred dolazak u Beograd: Evo šta su radili pre meča Zvezde u Ligi šampiona

 
E. S.
E. S.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Fudbaleri splitskog Hajduka upisali su pobedu na startu Kupa Hrvatske, pošto su u Grubišinom Polju porazili Bilogoru sa čak 4:0 i tako se plasirali u narednu fazu.

Prema očekivanjima, problema za Splićane nije bilo, pa su rezervisti porazili trećeligaša. U listu strelaca upisali su se Jasin Benrau, Zvonimir Šarlija, Mate Antunović i Dario Melnjak, pa je u osmini finala tako zakazan okršaj protiv Mladosti Ždralova.

Ono što je posebno privuklo pažnju je tribina na kojoj su bili smešteni gostujući navijači, popularna Torcida, koja se u četvrtak očekuje u Beogradu na utakmici Lige šampiona između Crvene zvezde i Benfike. Razlog su bratski odnosi sa grupom portugalskih navijača "No Name Boys".

To se moglo naslutiti prema koreografijama Torcide i pomenute grupe na svojim mečevima protiv Dinama i u Primeiri, a prema našim saznanjima vodeći ljudi Torcide će probati "nečujno" da uđu u Srbiju.

Na utakmici protiv Bilogore je sve izgledalo dosta skromno na trošnom stadionu, tu je bilo nekoliko glavnih banera i nije bilo neke velike pompe kao u velikom derbiju protiv Zagrepčana nedavno.

Ostaje nam da sačekamo četvrtak i vidimo hoće li se pristalice Hajduka zaista pojaviti, a neki transparent se svakako očekuje.

(Telegraf.rs)

Video: Vladan Milojević emotivno doživeo pobedu Zvezde: Pomenuo Boru Đorđevića i poslao jaku poruku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA