Hrvatska doživela bruku na Svetskom prvenstvu: Kurajin crveni kraton presudio, Brazil demolirao Vatrene

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Trenutno se održava Svetsko prvenstvo u futusalu, gde nema Srbije, ali ima komšijske Hrvatske koja se propisno obrukala u drugom kolu protiv Brazila, gde je poražena sa čak 8:1, te sada ima dva neuspeha iz isto toliko mečeva.

Hrvatska je u prvom kolu poražena od Tajlanda sa 2:1, dok su sada dosta ubedljivije nastradali od strane Brazila, te su tako doveli u pitanje i sovj plasman u iduću fazu.

Naime, jedina nada za Hrvatsku je da slavi protiv Kube sa velikom razlikom u trećem meču i onda bude jedna od četiri najbolje trećeplasirane ekipe, što se sada mnogo komplikuje zbog same gol razlike.

Brazil je poveo u 13. minutu, kada je strelac bio Pito, da bi Dario Marinović veoma brzo. Međutim, za Hrvate se totalni kolaps dogodio u 17. minutu kada je Marko Kuraja dobio crveni karton u 17. minutu, a Diego je postigao gol iz penala.

Tada se urušila reprezentacija Hrvatske, te je primila još šest golvoa do kraja. Pogađali su Marsel, Neginjo, Pito, Artur, Rafa Santos i Marsel još jednom.

(Telegraf.rs)

Video: Grobari vređaju futsalere Reala i Barselonu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • I

    17. septembar 2024 | 19:55

    Bolje što nas nema, bar smo izbegli bruku za razliku od ovih Piksijevih u kataru i Nemačkoj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA