Tragedija! Poginuo navijač Liverpula u Italiji: Očevici pobegli, sumnja se da je ovo izazvalo nesreću

 
S. G.
S. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Navijač Liverpula, star 51 godinu, poreklom iz Irske, tragično je preminuo nakon što ga je udario automobil u Milanu, samo nekoliko sati pre utakmice između Liverpula i Milana u Ligi šampiona.

Incident se dogodio kasno u ponedeljak uveče, kada je navijač pokušao da pređe autoput A4 u blizini aerodroma Orio al Serio u Bergamu, prema izveštajima italijanskih medija.

Prema informacijama, navijač je pokušao da stigne do hotela, gde je imao rezervisan smeštaj. Uspeo je da pređe tri trake autoputa, ali je na kraju stradao nakon što ga je udario automobil. U trenutku nesreće, navijač je bio u društvu dve osobe, za koje se veruje da su otac i sin, a koji su napustili mesto događaja pre nego što je policija stigla. Vlasti sada tragaju za njima, kako bi ih ispitali zbog nepružanja pomoći.

U trenutku nesreće, kod nastradalog je pronađena karta za utakmicu između Liverpula i Milana. Italijanska policija istražuje mogućnost da je aplikacija za navigaciju usmerila navijača na rizičnu rutu, kao i da li je možda bio pod uticajem psihoaktivnih supstanci koje su mogle uticati na njegove postupke u trenutku nesreće.

Liverpul večeras igra protiv Milana u okviru novog formata UEFA Lige šampiona, a utakmica počinje u 20 časova. Lokalni organi vlasti nastavljaju istragu ove tragedije.

(Telegraf.rs)

Video: "Hvala vam": Trener Benfike stigao u Srbiju, pa poslao šmekersku poruku pred meč sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA