Ronaldo u potrazi za novim trenerom: Smenjen i treći trener od njegovog dolaska u Al Nasr

 
D. U.
D. U.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Kristijano Ronaldo dobija novog trenera. Luis Kastro je posle novog remija, trećeg od starta sezone, izgubio poverenje vlasnika Al Nasra i otpušten je sa klupe tima iz Rijada.

Zanimljivo je da je ovo već treći trener koji napušta Al Nasr od kako je u klub stigao Kristijano Ronaldo, najveća zvezda tima.

Pre Kastra su sa klupe otišli Rudi Garsija i Dinko Jeličić.

Glavni kandidat za klupu sada je Stefano Pioli, nekadašnji trener Milana i trenutno su u toku pregovori između čelnika Al Nasra i italijanskog stručnjaka.

Inače, zanimljivo je i da je Kastro nedavno kada je upitan o svojoj sudbini na klupi rekao da nikada u karijeri nije dobio otkaz.

Nekoliko dana kasnije osetio je i kako to izgleda.

(Telegraf.rs)

Video: Od njene poze se vrti u glavi: Vreli snimak Georgine i Ronalda iz saune!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Даросава

    17. septembar 2024 | 18:05

    Ал Хилал је екипа која својим победама мења тренере у Ал Насср-у. Сергеј и Митрогил их решетају, 3-4 гола по утакмици толико је фрустрирајуће а имају Роналда, Манеа, Талиску и још неколико Аргентинаца. Неће се ни овај дуже задржати. Жесус Жозе тренер Ал Хилала промени тројицу, биће и овај четврти.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA