Dinamo na meč sa Bajernom zvao bivšeg igrača kom je ostalo još 2 meseca života

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Čelnici Dinama iz Zagreba pozvali su svog nekadašnjeg golmana Georgija Koha, kom je ostalo nekoliko meseci života, na utakmicu 1. kola Lige šampiona protiv Bajerna!

Koh je za Modre branio u sezoni 2007/08, dok je nedavno dao jedan emotivan intervju u kom je priznao koliko mu je teško da se bori sa rakom gušterače.

- Ima dana kada sam depresivan i glava mi je prazna, ali ima i dana kada bih mogao da porušim drveće. To ne može nikako da se objasni. Ne mogu da kažem kako će biti sutra. Ponekad sam uveče dobro raspoložen. Legnem u krevet, a onda ujutru ne mogu da dišem - rekao je Koh nedavno za "Sport 1"

Lekari su mu pre četiri meseca rekli da mu je do kraja života ostalo još samo pola godine, Dinamo ga je zvao i na proslavu titule letos, s tim što ovaj nije mogao da dođe u Zagreb zbog zdravstvenog stanja.

- Pozvali smo ga utakmicu, Osijek ili Rudeš u poslednjem kolu, uz proslavu titule, ali intenzivno se leči, ima terapije i zdravstveno stanje varira mu iz dana u dan, pa nije mogao - rekli su tada iz Dinama.

Neće Koh ni u utorak veče biti na Alijac Areni, trenutno stanje je takođe razlog, dok je sam golman nedavno priznao da ga lekovi iz SAD, koji nisu dostupni u Nemačkoj, održavaju u životu.

- Prošao sam hemoterapije i uzimao lek iz Sjedinjenih Američkih Država koji nažalost nije odobren u Nemačkoj. Koštao me dosta, ali zato sam još živ. To je dobra stvar.

(Telegraf.rs)

Video: "Hvala vam": Trener Benfike stigao u Srbiju, pa poslao šmekersku poruku pred meč sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA