Navijači Benfike bakljama osvetlili transparent na srpskom pred meč sa Zvezdom

 
D. U.
D. U.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 10

Fudbaleri Crvene zvezde igraće protiv Benfike u četvrtak od 18.45 meč prvog kola Lige šampiona na Marakani.

Očekuje se da dođe oko 2.000 navijača kluba iz Lisabona, a sve se glasnije najavljuje da bi na Marakani mogli da dođu u predstavnici Torcide iz Splita.

Pisali smo već da su navijači Hajduka u bratskim odnosima sa pristalicama Benfike, a Splićani su već i imali "sajber" provokaciju, kada su se "tagovali" na Marakani.

Atmosfera se dodatno zagrejala kada su navijači Hajduka na velikom derbiju protiv Dinama iz Zagreba na Maksimiru imali koreografiju na kojoj su bili transparenti u čast njihovog bratstva sa Benfikinom grupom "No name Boys".

Ubrzo su im i u Lisabonu uzvratili na sličan način tokom meča Benfike i Santa Klare u prvenstvu Portugalije, u kojem je tim iz Lisabona slavio sa 4:1 uz magiju Anhela di Marije.

Navijači Benfike su istakli transparent "30 godina prijateljstva" i to na srpskom jeziku, a sve u čast bratstva sa Torcidom iz Splita.

Bakljama su i osvetlili transparent, kako bi utisak bio još upečatljiviji.

Ovim su i navijači Benfike i Hajduka dodatno pogrejali atmosferu pred gostovanje na Marakani, ali već sada je sigurno da zastava Hajduka ili Torcide neće moći da se nađe na stadionu.

(Telegraf.rs)

Video: Oproštaj Crvene zvezde i navijača od Bore Đorđevića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban šilja

    17. septembar 2024 | 13:22

    Čekaj bre jel na Srpskom?😁 Je li to znači da je Split Srpski, Portugalci to znaju a od nas se krije🤔 Ili je Zvezda sa Benfikom 30 godina u prijateljstvu? Ko došao dobro došao i sa tri komada se vratio, naravno prijateljski😀❤️🤍❤️🤍❤️🤍❤️🤍❤️

  • PM - KT

    17. septembar 2024 | 14:11

    Pobratili se tacno kad smo ih dobili kod kuce 3:2 istog Datuma.. kompleksi.. isfrustrirani. Nedao vam bog da vas neko primeti u sred Beograda.

  • Laki012

    17. septembar 2024 | 12:40

    Da nije možda slučajno tekst na Hrvackom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA