Golmanu Bundesligaša amputirana noga: To je bio jedini način da mu se spasi život

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Teške vesti stigle su iz Berlina, gde je talentovanom golmanu Union Berlina Berkinu Arslanogulariju (19) amputirana noga, nakon što mu je dijagnostifikovan rak kostiju.

Arslanogulari je prošao sve mlađe kategorije kluba iz Berlina, a 21. marta ove godine debitovao je i za prvi tim u prijateljskom meču protiv Magdeburga.

Kada je sve delovalo kao bajka, život talentovanog golmana se pretvorio u horor. Lekari su mu saopštili strašnu dijagnozu i odmah je počeo sa hemoterapijama.

Međutim, terapije nisu pomogle, pa je leva potkolenica morala da bude amputirana, kako bi se zaustavilo napredovanje bolesti.

Klub iz Berlina oglasio se na Instagramu i objavio ovu informaciju uz poruku podrške mladom golmanu.

- Uprkos svim pokušajima i hemoterapiji, rak nije mogao da se pobedi, a kako bi mu se spasio život, Berkinu je morala da bude amputirana noga - naveli su iz Union Berlina.

Sam golman se oglasio posle operacije i zahvalio svima na podršci.

- Već sam prevazišao mnoge prepreke u svom životu, a i sada ću se boriti protiv ove bolesti svim sredstvima koja su mi na raspolaganju - poručio je mladi golman.

(Telegraf.rs)

Video: Delije pevale dobro poznatu pesmu Bore Đorđevića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA