Lazar Marković govorio o meču Zvezda - Benfika: "Iako su crveno-beli najveći rival Partizana..."

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Nekadašnji fudbaler Partizana Lazar Marković govorio je za portugalske medije o utakmici koju Crvena zvezda igra protiv Benfike u Ligi šampiona, pre svega zbog činjenice da je svojevremeno nosio dres Orlova iz Lisabona!

Marković je baš iz Partizana stigao u Benfiku 2013. godine, da bi posle samo jedne sezone prešao u Liverpul za 25 miliona evra. I to nakon triple krune u Portugaliji.

- Ja sam navijač Partizana, ali dobro je za srpski fudbal to što Crvena zvezda igra Ligu šampiona. Iako su naš najveći rival, ja im želim sreću u Evropi, ali utakmicu ću gledati samo zbog Benfike, koja je takođe moj klub. Ne zbog Crvene zvezde - rekao je Marković za portal "Zerozero" i dodao:

- Ne mogu da kažem da u potpunosti navijam za Benfiku jer igra protiv srpskog kluba, ali navijam za Benfiku jer je to moj bivši klub i zato što imam jaku vezu sa njim. Nažalost, neću moći da dođem na utakmicu jer sam u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, ali pokušaću da gledam prenos.

Zanimljivo je i to da je Marković u jednom trenutku, posle Benfike, obukao i dres Sportinga.

- To se dogodilo poslednjeg dana prelaznog roka. Želeo sam samo da odem negde gde ću moći da igram takmičarske utakmice. Trener Žorž Žesus me je pozvao i pitao da li želim u Sporting. Bila je to teška odluka jer sam bio u Benfiki, ali takva je naša profesija. Otišao sam u Sporting i to nije bila dobra odluka. Greške u životu su normalne, možda nije trebalo da idem tamo, međutim, i tamo sam stekao dobre prijatelje.

(Telegraf.rs)

Video: "Hvala vam": Trener Benfike stigao u Srbiju, pa poslao šmekersku poruku pred meč sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOBA

    17. septembar 2024 | 10:56

    On,Živković i Jović su prosečni igrači ali imali dobre menadžere i uzeli ogroman novac u odnosu na kvalitet i ono što pružaju na terenu a uglavnom su grejali klupu ne računajući grčku ligu,ali učinak mizeran u odnosu na novac koji primaju,

  • Gladijator

    17. septembar 2024 | 08:45

    Napred Benfika

  • Goran

    17. septembar 2024 | 13:34

    A koji klub iz evrope nije tvoj klub?? Bio si u 20 klubova (da ne kazem igrao si, jer nisi) i iz svakog su te isterali kao stetnog. Samo vi nemojte da navijate za nas. Imate Dinamo Zagreb pa za njih navijajte, mi smo ipak Srpski klub.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA