Hit izjava Radeta Bogdanovića: "Treća smena se dobro plaća, ali žena ostaje sama! Da nisam bio fudbaler...

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Kao igrač je ostvario zavidnu fudbalsku karijeru, nastupao je za moćne generacije Verdera i Atletiko Madrida, dok danas Rade Bogdanović krupnim koracima ide i kao velikoj karijeri fudbalskog analitičara!

Godinama unazad njegove reči i analize na RTS-u se s nestrpljenjem očekuju, pogotovo u poslednje vreme, te otuda i ne čudi što je nekadašnji đak Željezničara konstantno u žiži interesovanja.

Bogdanović je još 2017. godine za Telegraf otkrio svoju životnu ispovest, a nedavno je dao jedan jako zanimljiv intervju za podkast "(IN)direkt" i tom prilikom otkrio da mu je fudbal bio spas.

- Znao sam da moram da postanem fudbaler. To je generalno meni negde bilo u podsvesti zato što je to za mene bio jedini izlaz - da ne završim negde na nekim banderama, u fabrikama - jer sam radio u Energoinvestu preko leta, preko studentske zadruge i taj rad u fabrici mi je generalno negdje pokazao: “Il’ si bos il’ si hadžija”. Prva, druga, treća smena… Treća se dobro plaća, ali ne spavaš, a i žena ostaje sama kući - rekao je Bogdanović i dodao:

- Ja sam to tri godine radio, meni je to super bilo. To je tada bila praksa. Iskren da budem , hteo sam da pobegnem. Otac mi je imao tu neku ideju u Energoinvestu... Bio je jedan direktor, Pašo smo ga zvali, i on je mene negde nameračio da budem stipendista Energoinvesta, da radim tamo, oni putuju i idu po zemljama Afrike... Da imam dobru platu. Jojjjj, na čengelama gore da visim, na dalekovodu... Bolje na ogradi onoj kod navijača, da visim posle datog gola. Bio sam uporan jer sam voleo fudbal. To moraš da voliš. Mislim da sam 100 odsto pogodio dve stvari u životu koje moraš da izabreše: šta ćeš da radiš i s kim ćeš da živiš!

(Telegraf.rs)

Video: Dušan Tadić odgovorio Radetu Bogdanoviću na prozivku za penziju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    17. septembar 2024 | 09:14

    Ma da, stvarni si faca ... .

  • Boban

    17. septembar 2024 | 09:02

    Šta će ti takva žena koja jedva čeka da ti odeš u treću smenu? Očigledno nije zaslužila puno poverenja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA