"Sram vas bilo": Stanojević ljut na navijače zbog onog što su mu dobacivali posle poraza Partizana

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 34

Nije bilo lako treneru Partizana Aleksandru Stanojeviću u nedelju veče, jer je njegov klub od već viđene pobede došao u situaciju posle koje je ostao čak i bez boda protiv OFK Beograda!

Vodio je Partizan sa 2:1 do 86. minuta, imali su čak i zicer za 3:1, da bi u nadoknadi vremena Romantičari stigli do preokreta i trijumfa od 3:2.

Sve to je uticalo na deo navijača koji su mu, nedugo nakon meča, dobacivali "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje", dok je trener Partizana prilazio kamerama kako bi dao izjavu.

Nije poznato da li su u pitanju navijači Partizana, ili su pak domaći likovali, ali Stanojević je bio ljut na njih i tokom TV prenosa jasno se čulo kako im je rekao: "Sram vas bilo"!

Nedugo zatim, Stanojević se našao pred kamerama TV Arena Sport i dao je kratak komentar o utakmici:

- Čestitao bih OFK Beogradu na pobedi. U prvom delu imali smo većim delom dobru igru i aktivan, pozitivan rezultat. Na 2:1 imali smo dobru šansu za 3:1, ali onda je krenuo neshvatljiv pad, nesigurnost u odbrani cele ekipe, lako su nam dolazili u 16 metara, kažnjavali nas, pravili smo neshvatljive greške, izgubili samopouzdanje i utakmicu. Veoma je teško za sve nas da ovako izgubimo utakmicu. Čestitamo OFK Beogradu na fer i korektnoj igri, idemo dalje.

Pitao je novinar Stanojevića i o večitom derbiju koji je u sledećem kolu, ali ovaj nije bio previše pričljiv.

- Pa dobro, kakav derbi sad, šta sad da kažem. Ovo je za nas šokantan poraz, moramo da vidimo šta ćemo i kako ćemo dalje.

Video: Stanojević nikad kraći posle poraza od OFK Beograda: Kakav sad derbi, ovo je za nas šokantno...

(Telegraf.rs)

Video: Snimak detalja sa meča o kom je Stanojević govorio posle šokantnog poraza Partizana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ARS

    16. septembar 2024 | 13:30

    Gospodine Stanojeviću šta ste postigli od momenta dolaska u klub ? Navijači Vas samo podsećaju na Vaše uspehe jer ste izgleda zaboravili a istina je uvek bolna ?

  • Oi

    16. septembar 2024 | 12:41

    Ako imas obraza, trebalo bi tebe sram da bude i pokri se usima, sramnoje

  • Prvo

    16. septembar 2024 | 12:20

    To nisu Partizanovi navijači, a drugo, uradi isto što i Nadj - javno kaži da nam je cilj drugo mesto ili treće, četvrto, i reši sebe problema.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA