"Koliko koštaju superautomobili Kristijana Ronalda? Zavirite u luksuznu garažu i otkrijte neviđeni zverinjak!"

 
S. G.
S. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 0

Kristijano Ronaldo dos Santos Aveiro, jedan je od najcenjenijih i najboljih fudbalera svih vremena, sa karijerom koja traje već dve decenije. Sa svojih 39 godina godina, Ronaldo je osvojio pet Zlatnih lopti (Ballon d'Or) i više od 30 trofeja, uključujući sedam ligaških titula u Engleskoj, Španiji i Italiji, pet titula UEFA Lige šampiona i Evropsko prvenstvo sa reprezentacijom Portugala.

Pored svojih neverovatnih fudbalskih dostignuća, Ronaldo je stekao enormno bogatstvo  koje se procenjuje  na oko milijardu dolara, a deo tog bogatstva Kristijano je uložio u nekretnine i – naravno – automobile.

Tako, osim što vlada terenom, poznat je i po svojoj impresivnoj kolekciji automobila vrednoj više od 20 miliona dolara.

Njegova kolekcija uključuje neke od najpoželjnijih superautomobila na svetu, među kojima su tri Bugatija, uključujući retki "Bugatti Centodieci" – jedan od samo 10 proizvedenih primeraka, čija vrednost iznosi oko 9 miliona dolara.

Ovaj automobil dolazi sa monstruoznim motorom od 1.600 konjskih snaga, što ga čini pravim draguljem u Ronaldovoj kolekciji.

Ova kolekcija automobila samo je još jedan primer Ronaldovog neumornog teženja savršenstvu, kako na terenu, tako i van njega

Ronaldova kolekcija automobila – luksuz i snaga na četiri točka

Ronaldo je poznat po svojoj ljubavi prema brzim i luksuznim automobilima. Njegova garaža uključuje impresivnu kolekciju automobila, među kojima su:

Rolls-Royce Cullinan:

Kristijano Ronaldo vozi Rolls-Royce Cullinan sa personalizovanim enterijerom od crne i bele kože. Ovo je ujedno i jedini SUV koji je Rolls-Royce ikada napravio, a Ronaldo ga je kupio ubrzo nakon što se pridružio Juventusu.

Ferrari F12 TDF:

Ovo je jedan od njegovih omiljenih automobila. Sa impresivnom brzinom i udobnim enterijerom, ovaj model Ferrarija zauzima visoko mesto na Ronaldovoj listi.

Ferrari F12 TDF Printscreen: Youtube/Top Gear

Lamborghini Aventador:

Ronaldo je sebi poklonio ovaj automobil za svoj 27. rođendan. Ovaj crni lepotan sa izvanrednim sjajem i šarmom je jedan od njegovih favorita, a priča se da poseduje i belu verziju Lamborghinija Aventadora.

Bugatti Centodieci

Ovaj Bugatti je jedan od Ronaldovih najnovijih automobila. Reč je o ograničenoj seriji vrednoj 8,5 miliona funti, a ako je tačno, samo devet drugih ljudi na svetu poseduje ovu verziju.

Maserati GranCabrio

Automobil sa vrhunskim specifikacijama koji svakome privuče pažnju. Snažan motor i prelep dizajn čine ga jednim od Ronaldovih omiljenih automobila.

Porsche 911 Turbo S

Sa moćnim motorom i vrhunskim performansama, Porsche serija je privukla veliku pažnju prilikom lansiranja, a Ronaldo nije mogao da odoli ovom automobilu.

Ferrari F430

Još jedan Ferrari u Ronaldovoj impresivnoj kolekciji automobila koji oduzimaju dah.

Mercedes-Benz Brabus G65

Ovo luksuzno, ali moćno vozilo Ronaldo koristi kada putuje na selo. Ima karakteristike G-klase, ali sa motorom dovoljno jakim da savlada najteže terene.

Bugatti Chiron

Od svih Ronaldovih Bugattija, ovaj model je jedan od najskupljih. Ronaldo ga je kupio tokom jedne od svojih epizoda u Real Madridu.

Audi RS7

Fudbaleri Real Madrida dobijaju Audi svake godine kao deo tima, ali je Ronaldo izabrao RS7 kao svoj omiljeni model dok je bio u klubu.

Mercedes-Benz GLE63 AMG

Za mnoge od nas ovaj Mercedes je luksuzno vozilo, ali Ronaldo ga smatra jednim od svojih skromnijih automobila.

Rolls-Royce Phantom Drophead

Ovo je jedan od najskupljih automobila u masovnoj proizvodnji i jedan od najluksuznijih u Ronaldovoj kolekciji. Kupio ga je kada je odlučio da ostane u Mančester Junajtedu duže vreme.

Ferrari 599 GTO

Ronaldo je priznao da voli da ima po dva od svega, a njegova Ferrari kolekcija nije izuzetak. Ferrari 599 je jedan od najekstremnijih sportskih automobila ikada proizvedenih.

McLaren Senna

Ovaj automobil je posveta legendarnom vozaču trka Ajrtonu Seni. Ronaldo je kupio ovaj model u čast Seninog nasleđa.

Bentley Continental

Jedan od Ronaldovih najskupljih automobila iz 2009. godine. Posebno je voleo luksuzan enterijer i kabriolet dizajn.

Mercedes-Benz S65

Ovaj Mercedes model je zaštitni znak Ronaldove kolekcije, jer projektuje moć i kontrolu, slično onome što Ronaldo demonstrira na fudbalskom terenu.

ronaldo automobili Foto: Tanjug/AP, instagram.com/wealth/

Veyron Grand Sport Vitesse

Ronaldo je kupio Veyron nakon osvajanja Lige šampiona 2016. godine, kao deo proslave pobede. Ovaj model je roadster, često nazivan superautomobilom.

Chevrolet Camaro ZL1

Iako ima malo dostupnih informacija o Ronaldovom interesovanju za ovaj automobil, očigledno je da je reč o snažnom i prelepom vozilu koje je Ronaldo morao da proba.

Ferrari Monza SP1

Ronaldo je kupio ovaj Ferrari kada je odlučio da preskoči trening i umesto toga otišao u fabriku u Maranelu kako bi sebi priuštio ovaj veličanstveni model.

(Telegraf.rs)

Video: Od njene poze se vrti u glavi: Vreli snimak Georgine i Ronalda iz saune!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA