Navijačka sačekuša u BiH: Čekali da krenu kući, pa ih napali na autoputu

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Navijači Sarajeva, popularne "Horde zla", napravili su u nedelju veče sačekušu za Škripare, navijače Širokog Brijega, kada su se ovi vraćali kući sa gostovanja protiv Sloge!

Kako navode mediji u Bosni i Hercegovini, sukob se dogodio u nedelju veče oko 19.10 časova u blizini Zenice, a epilog svega je polomljen autobus i nekoliko privedenih navijača.

Dodaje se da do većih problema od viđenih nije došlo samo zbog toga što se autobus sa Škriparima nije zaustavljao, dok je sukob u međuvremenu potvrdila i policija.

- Oko 19:10 sati je na Lašvanskoj petlji došlo do narušavanja javnog reda i mira. Sukob je bio između navijača iz Sarajeva i Širokog Brijega. Jedan autobus je oštećen, povređenih osoba nije bilo, a nekoliko lica je privedeno - stoji u saopštenju.

Inače, Široki Brijeg je poražen od Sloge u Doboju rezultatom 1:0, dok je Sarajevo svoj meč igralo u subotu veče protiv Posušja i isti je završen rezultatom 2:2.

(Telegraf.rs)

Video: "Hvala vam": Trener Benfike stigao u Srbiju, pa poslao šmekersku poruku pred meč sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA