Jedna reč je bila dovoljna: Da li je OFK Beograd ovom objavom prozvao Partizan?

 
D. U.
D. U.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Fudbaleri Partizana šokantno su poraženi od OFK Beograda u 8. kolu Superlige posle gola u 96. minutu u režiji Filipa Stojiljkovića, koji je nekako ugurao loptu, a onda je nastalo veliko slavlje igrača Romantičara.

OFK igra svoje mečeve u Zaječaru, što se nije svidelo "Plavoj uniji", koja bojkotuje "domaće" utakmice, pa nije bilo navijača da fudbaleri podele radost sa pristalicama.

Ali, slavili su i igrači, klupa, ali i loža stadiona u Zaječaru, gde su bili vodeći ljidi OFK Beograda, gde su bili i sinovi Zvezdana Terzića, Kostadin i Nikša.

Nakon što je meč završen, usledila je i objava OFK Beograda na Instagramu, gde su objavili snimak pobedonosnog gola, u pozadini je išla čuvena grčka pesma Hristosa Kirijazisa "Epimeno", dok je opis glasio "Brrrrr".

Da li je klub sa Karaburme ovim "pecnuo" Partizan, jer sada ima pet bodova više od crno-belih na tabeli Superlige i trenutno je na deobi drugog mesta sa ekipom Mladosti iz Lučana, dok je Zvezda dodatno odmakla večitom rivalu na prvom mestu, i to pred večiti derbi.

(Telegraf.rs)

Video: Stanojević nikad kraći posle poraza od OFK Beograda: "Kakav sad derbi, ovo je za nas šokantno..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA