Ovo je vođa Južnog Fronta koji je poginuo: Grobari se emotivno opraštaju, čitulju dao i fudbalski klub

 
D. U.
D. U.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

Navijač Partizana i jedan od vođa grupe Južni Front, Bogdan Vukmirović (51), poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u četvrtak u Beogradu na autoputu Beograd - Niš kod Begaljičkog brda.

Iako nije bilo zvaničnih oglašavanja navijača Partizana putem zvaničnih glasila na društvenim mrežama, u novinama smo mogli da vidimo čitulju koju su za Vukmirovića dali njegova porodica i prijatelji.

Među brojnim oproštajnim porukama za Vukmirovića mogla se primetiti i jedna koju je potpisala njegova porodica, gde je istaknuto da će sahrana biti u ponedeljak.

- Naš dragi Bogdan preminuo je 12. septembra 2024. godine. Sahrana će se obaviti u ponedeljak, 16. septembra u 12 sati na Novom bežanijskom groblju. Opelo počinje u 11.30 sati - stoji u čitulji.

Bilo je i drugih čitulja na kojima je bilo drugih prijatelja, kumova, a jednu je dao i fudbalski klub Teleoptik, koji je decenijama već filijala Partizana.

- Mili naš kume, nedostaješ za sve što dolazi... - stoji u jednoj od oproštajnih poruka.

- Ostaćeš zauvek u našim srcima - piše u čitulji Teleoptika.

(Telegraf.rs)

Video: Grobari zagrmeli za Željka Obradovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA