Severina zvanično postao igrač Makabija iz Haife: Evo koliko novca će zaraditi

 
S. P.
S. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Holandski fudbaler Ksander Severina je danas zvanično postao novi igrač Makabija iz Haife, napustivši Partizan posle jedne sezone.

Tokom svog boravka u Beogradu, Severina je postigao osam golova i upisao jednu asistenciju, ostavivši značajan trag u timu.

U emotivnom obraćanju, istakao je koliko mu je boravak u Partizanu bio poseban, a posebno je izdvojio svoj prvi "večiti derbi" i gol protiv Crvene zvezde kao nezaboravne trenutke.

- Od prvog dana mog boravka u Partizanu sam uživao. Moji cimeri i moji saigrači su činili sve da se ovde osećam kao kod kuće i da oni budu moja porodica. Meč koji nikada neću zaboraviti, koji mi je najomiljeniji je moj prvi „večiti derbi“, jer tu amtosferu koju sam tada doživeo sa našim navijačima na stadionu je nešto što ću pamtiti zauvek. I,naravno, gol protiv Crvene zvezde! - rekao je Severina.

Na rastanku, poželeo je sreću bivšim saigračima i naglasio važnost predstojećeg derbija, uz želju za pobedom na domaćem terenu.

- Mojim saigračima želim puno sreće u prvenstvu i, naravno, pobedu u derbiju koji igramo kod kuće! - zaključuje novi igrač Makabija.

Njegova zarada će početi od 270.000 evra u prvih deset meseci, potom će naredne sezone dobiti povišicu na 360.000, pa poslednje na 390.000 evra. Ukoliko se aktivira četvrta godina saradnje, dostići će zaradu od 430.000 evra

(Telegraf.rs)

Video: "Nije mi cilj ni Završni masters, ni renking. Prioriteti su GS i reprezentacija": Moćne reči Noleta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😅😅😅😅😅

    15. septembar 2024 | 17:50

    😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA