Svi su mislili da je Kanga otpratio Zvezdu i obrisao slike, a evo šta se desilo sa njegovim nalogom

 
S. J.
S. J.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 8

Nije Gelor Kanga u centru pažnje na terenu u crveno-belom dresu od početka ove sezone, s obzirom na to da nije baš imao zapaženu minutažu.

Gabonac je do sada odigrao svega nešto više od 80 minuta u tri meča, a poslednji put je bio u sastavu 3. avgusta, dok ga u poslednja dva meča Zvezde nije bilo ni u protokolu.

Ipak, našao se Kanga u centru pažnje van terena, s obzirom nanjegovu situaciju sa Instagram nalogom. Iako je na prvu delovalo da je Kanga otpratio Zvezdu i obrisao sve slike u crveno-belom dresu, situacija je nešto drugačija. 

Nakon naknadne provere, došli smo do informacija da je Kanga zapravo imao problema sa Instagram nalogom, pa je napravio novi. Ipak, ubrzo je sve rešeno, te se Kanga vratio na svoj profil, a na "storijima" se može videti spisano "Kanga" sa fotografijama u Zvezdinom dresu.

Inače, prijavljen je Kanga za Ligu šampiona, što jasno pokazuje da Vladan Milojević i njegov stručni štab i dalje računaju na gabonskog reprezentativca, pogotovo ako se uzme u obzir to da će Zvezda igrati na tri "fronta".

Učinilo se na prvu da je Kanga napravio ovaj čudan potez, ali izgleda da su stvari drugačije.

(Telegraf.rs)

Video: Terzićeva ispovest (2. deo): Kanga mi je trazio 30.000 evra za vrača da pobedimo utakmicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • eee

    15. septembar 2024 | 16:24

    za 38 godina otkad idem na Marakanu odgledao sam oko 70 posto utakmica a unazad par godina mi je misaona imenica kad dođe evropska utakmica da platim ulaznicu. Možda bude krcato ali nije fer da obični radni ljudi ne mogu sebi da priušte presjupu ulaznicu. Sramota kako god okreneš

  • Tajfun

    15. septembar 2024 | 16:17

    Zasluzio da igra !

  • Danijel

    15. septembar 2024 | 17:12

    Svi smo mislili da u našem jeziku ne postoji reč “otpratiti”.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA