Scene kakve svaki fudbalski fan voli da vidi: Đenova u 96. minutu podigla stadion na noge, Roma u krizi

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Program u ligama "petice" poslednjeg dana u nedelji otvoren je duelom na stadionu "Liđi Feraris" u Đenovi, gde je istoimeni domaćin odigrao 1:1 sa Romom u duelu četvrtog kola Serije A.

Verovatno bi "realan" rezultat bio 3:1 za goste, ali je fudbal nekada takva igra... Jednostavno neke stvari ne mogu da se predvidem, što je još jednom dokazano.

Roma je povela golom Artema Dovbika posle odbikta u 37. minutu i to pošto su upravo Ukrajinac u 32, a zatim i Stefan El Šaravi u 34. propustili dve velike šanse.

Đenova je vrebala i na kraju dočekala svoj minut, a to je bio 96, kada je Toni De Vinter realizovao centaršut Vitinje, koji mu je pao direktno na glavu. Prethodno je trener gostujućeg tima Danijele De Rosi isključen, a verujemo i da je posle pogotka "kunuo" sve žive...

Izjednačujući gol možete videti ovde.

Roma ni posle četiri runde nema pobedu, dok je Đenova makar nakratko prešla u gornji dom tabele, a svakako će ostati na sredini posle svih duela.

(Telegraf.rs)

Video: Murinjo snimao slavlje igrača Rome u autobusu i doček navijača u Rimu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA