Vanja Drkušić: "Čovek se brzo navikne na dobro, Liga šampiona sa Zvezdom za mene esencija fudbala..."

 
L. I.
L. I.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Napredak rezultatom 2:0, u okviru 8. kola Superlige Srbije. Publika na Marakani imala je priliku da vidi nova pojačanja - Radonjića, Silasa i Krunića, a debi na domaćem terenu upisao je i Vanja Drkušić, slovenački defanzivac koji je u Zvezdu došao iz Zenita.

On je u izjavi za klupski sajt naveo da mu je prelazak u Zvezdu ostvarenje dečačkog sna.

- Ostvarili smo veoma važnu pobedu koja nam daje vetar u leđa za četvrtak. Napredak je kvalitetna ekipa, ali mi smo pokazali dobru igru i tokom 90 minuta konstantno napadali. Moglo je da bude i ubedljivije, ali se rival zaista dobro branio. Sve u svemu, srećni smo zbog pobede, i uzbuđeni pred ono što nas očekuje u Ligi šampiona. Meni je igranje na Marakani bio dečački san, i presrećan sam i ponosan što sam to ostvario - rekao je Drkušić, a onda nastavio:

- Teško je rečima sve to opisati, ali se osećam perfektno. Sada kreću pripreme za utakmicu sa Benfikom, za koju se nadam da će Marakana biti ispunjena i da ćemo navijačima pružiti pravi spektakl - rekao je Slovenac posle pobede 2:0.

Potom je govorio i o svojoj ulozi na terenu.

- Čovek se brzo navikne na dobro. Zaista je tako, odlično su me dočekali saigrači, pomaže mi dosta i Timi koga znam iz reprezentacije, ali već sada sam sa svima stvorio dobar odnos. Sviđa mi se što smo izuzetno disciplinovan tim, što se tačno zna ko šta radi i što smo svi ujedinjeni oko uspeha kluba. Stručni štab je takođe sjajan, upijam savete i trudim se da što brže adaptiram sve ono što se traži od mene. Ponavljam, jedva čekam utakmicu sa Benfikom, znam kakvu će atmosferu da naprave naši navijači. Igrati Ligu šampiona u Zvezdinom dresu na Marakani je esencija fudbala za mene - dodao je Drkušić

(Telegraf.rs)

Video: Vladan Milojević emotivno doživeo pobedu Zvezde: Pomenuo Boru Đorđevića i poslao jaku poruku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA