Evo koliko novca je zaradio Duško Tošić tokom fudbalske karijere

 
E. S.
E. S.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Jelena Karleuša je na putem svog Instagrama otkrila da su se ona i bivši srpski fudbaler Duško Tošić i zvanično razveli posle 16 godina braka. Saga je okončana nakon brojnih peripetija, a pevačica je otkrila i kako će imovina biti podeljena.

- Zbog raznoraznih medijskih i društvenih nagađanja, dodaću da se sva zajednička imovina (stečena u braku) vodi na našu decu, Atinu i Niku. Staratelj naše dece sam ja. Druga strana nije imala drugačiji predlog - istakla je Jelena Karleuša.

Tošić je inače bio vlasnik nekoliko kuća, uključujući i jednu na Dedinju, koja je prethodno pripadala Draganu Stojkoviću Piksiju i njena vrednost je 2.500.000 evra. Bivši bek je tokom karijere zaradio ogromnu svotu novca.

Duško je tokom karijere nastupao za OFK Beograd, Sošo, Verder, Portsmut, Kvins Park Rendžers, Crvenu zvezdu, Betis, Genčerbirligi, Bešiktaš, Gvangdžou R&F i Kasimpašu i procenjuje se da je zaradio blizu 20 miliona evra!

Prema dostupnim informacijama, Duško je u Ankari zaradio oko 850.000 evra, Istanbulu oko 3.800.000, da bi u Kini uzeo neverovatnih 8.000.000. Samo ti ugovori obezbedili su mu oko 13 miliona, a kada se na to dodaju i svi ostali dolazi se do vrtoglave sume!

(Telegraf.rs)

Video: Uhvatili smo Tošića "na delu": Karleušin muž se provodio uz Seku, sve vreme je pogledom tražio...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA