Murinjo hteo da ga bije, sada oborio negativan rekord: Kontroverzni sudija ponovo u centru pažnje

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pravu "ludnicu" gledali smo u subotu uveče kada je u pitanju Premijer liga. Aston Vila je došla do nestvarnog preokreta protiv Evertona, dok je Čelsi u završnici kaznio sve promašaje Bornmuta i na "Vitalitiju" slavio sa 1:0.

Gol odluke dao je Kristofer Enkunku na asistenciju debitanta Džejdona Sanča, a osim toga i Roberta Sančeza kao junaka "plavaca", okršaj će ostati upamćen i po novom rekordu Premijer lige kada u pitanju broj datih žutih kartona.

Večito kontroverzni sudija Entoni Tejlor je pokazao čak četrnaest javnih opomena fudbalerima na terenu, što se nikada do sada nije dogodilo na utakmici najvišeg ranga u Engleskoj. Na to je dodao i dva kartona trenerima obe ekipe.

Tejlor je dugo u centru pažnje i vrlo često se njegove odluke dovode u pitanje. Tako je nedavno na Evropskom prvenstvu pokazao petnaest žutih kartona u susretu Šanije i Nemačke, a i dalje se pamti i veliki skanadal nakon finala Lige Evrope 2023.

Sevilja je porazila Romu, a Žoze Murinjo je posle duela čekao Engleza na parkingu i vikao ka njemu "Ti si j****a sramota, bio si u dogovoru sa njima". Entoni je tada i napadnut od strane navijača.

Bilo kako bilo, o duelu Bornmuta i Čelsija će se svakako pričati, kao i o Tejloru, što i nije neka novost.

(Telegraf.rs)

Video: Evo šta je prethodilo penalu Zvezde protiv Napretka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA