Partizan izdao hitno saopštenje za navijače pred meč sa OFK Beogradom: "Ovime stavljamo tačku na sve..."

 
E. S.
E. S.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 8

Fudbaleri Partizana u okviru 8. kola Superlige Srbije igraju protiv OFK Beograd u Zaječaru, dok je meč na programu u nedelju. Pred ovaj meč su se oglasili i crno-beli hitnim saopštenjem u "pet do 12".

Naime, Partizan je bio primoran da se oglasi, nakon što su se na društvenim mrežama pojavili navodi u kojima se ističe da su crno-beli zabranili prodavanja karata najvatrenijim navijačima za ovu utakmicu.

Saopštenje kluba prenosimo u celosti.

- Povodom dezinformacija, koje su se u toku dana pojavile na društvenim mrežama, da Partizan ne dozvoljava prodaju karata za južnu tribinu stadiona „Kraljevica“ u Zaječaru, a pred 8. kolo Superlige Srbije, OFK Beograd - Partizan, klub izričito demantuje takve natpise i glasine. Partizan nije domaćin utakmice 8.kola Superlige Srbije, već gostujuća ekipa i samim tim ne raspolaže kartama za južnu i druge tribine stadiona.

- Prema dostupnim i lako proverljivim podacima, u slobodnoj prodaji se nalazi još 70% kapaciteta južne tribine stadiona „Kraljevica“ u Zaječaru, a pristup stadionu i gradu Zaječaru nije i ne može biti zabranjen ni jednom licu ili grupi lica. Ovime stavljamo tačku na sve spekulacije, glasine i neistine koje se pojavljuju na društvenim mrežama, koje plasiraju oni koji žele da naprave štetu i utiču na imidž kluba pred važne utakmice u nacionalnom prvenstvu.

(Telegraf.rs)

Video: Trener Vojvodine zadovoljan remijem, ali ne i borbenošću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA