Belić strelac, asistent sin Marka Van Bomela u rapsodiji AZ-a: Ekipa srpskog reprezentativca postigla 9 golova

 
S. L.
S. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Kakav meč je viđen u Holandiji ove večeri, gde je Az Alkmar na svom stadionu slavio protiv Herenvena sa ogromnih 9:1! Strelac jednog od golova za domaću ekipa bio je i Kristijan Belić, reprezentativac Srbije.

Nisu ovo rezultati kakvi se viđaju baš na stadionima u prvim ligama nekih država. Doduše, ni ovde nije ništa slutilo da će se dogoditi ovakva rapsodija, pogotovo nakon prvog poluvremena gde je AZ imao prednost od samo 2:1.

Poveli su preko Mijnansa u 4. minutu, Bruvers je izjednačio 15 minuta kasnije, a Troj Parot je postigao gol za 2:1 u 23. minutu. Ipak, kad je počela drugo poluvreme, dogodio se i pravi haos.

Troj Parot je u samo osam minuta od 48 do 56 postigao nova tri gola i to je bilo 5:1 za ekipu AZ Alkmara, koja nije tu stala. Igrao se 72. minut, Sadik je postigao gol za 6:1, Merdinkg za 7:1, a onda je usledio i gol Kristijana Belića za 8:1 i to na asistenciju Rubena Van Bomela, sina legendarnog Marka.

Konačnih 9:1 je postavio Burmister u 85. minutu.

Ovo je četvrta pobeda AZ Alkmara, dok je Herenven upisao drugi poraz u ovogodišnjem izdanju Erdivizije.

(Telegraf.rs)

Video: Kristijan Belić debitovao protiv Španije: Srećan sam što nismo izgubili

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA