Real nije mogao bez penala: Embape i Vinisijus sa bele tačke srušili Sosijedad

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Ne igra Real dobro na početku nove sezone, ali je u četvrtoj rundi Primere ipak uspeo da upiše važan trijumf i sruši Real Sosijedad u San Sebastijanu sa 2:0. Da nije bilo penala, pitanje je kako bi se ovaj meč okončao...

Mučio se gost kao i u dva od prethodna tri meča, tokom kojih je ostajao bez pobede, međutim bedem je probijen i domaćinu je nanet četvrti uzastopni poraz kod kuće. To se Sosijedadu prvi put dešava od 2007. godine, a tada su ispali iz lige.

Oba pogotka za Real došla su sa bele tačke u nastavku duela. Najpre je Vinisijus Žunior bio precizan u 58. minutu, pošto je prethodno Serhio Gomez igrao rukom, da bi potom Brazilac i iznudio kazneni udarac, koji je u 75. iskoristio Kilijan Embape.

U prvom poluvremenu je domaći čak bio i opasniji rival propustivši tri prilike preko Luke Sučića koji je pogodio stativu, Šeralda Bekera koji je pogodio prečku i Takfuse Kuba čiji udarac je izblokiran. Madriđani su u tom period meča pretili preko Embapea i Antonija Ridigera, ali se oba puta istakao Aleks Remiro na golu.

Sučić je zatresao stativu i u prvom minutu nastavka, a osim penala u drugom poluvremenu smo videli i sjajnu šansu Luke Modrića kada je meč već bio rešen.

Ranije tokom dana videli smo tri neizvesna meča, od kojih se najviše istakao okršaj na Majorci, gde je Viljareal slavio pogotkom Ajozea Pereza u četvrtom minutu nadoknade.

Ostali rezultati:

Majorka - Viljareal 1:2

Espanjol - Alaves 3:2

Sevilja - Hetafe 1:0

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Veliki Embape priredio rođendasko iznenađenje za Fejsinog sina: Kad ti idol iz snova pošalje poklon

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA