Vladan Milojević emotivno doživeo pobedu Zvezde: Pomenuo Boru Đorđevića i poslao jaku poruku

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su pobedu u osmom kolu Superlige Srbije u okršaju sa Napretkom i tako ostali na čelu tabele pred početak ligaške faze Lige šampiona.

Bruno Duarte i Mirko Ivanić su bili strelci, a duel je pored slavlja domaćina obeležilo i opraštanje navijača od legendarnog pevača Bore Đorđevića.

U izjavi za TV Arena sport posle meča, trener Zvezde Vladan Milojević osvrnuo se na sam meč najpre.

- Imali smo pauzu, trenirali smo sa malim brojem igrača. Imamo kvalitet, došli su novi igrači. Meni nije lako, uvek dolaze i odlaze igrači, ali to nam je posao. Dobra takmičarska utakmica, ali zna se, i pre utakmice smo rekli da nam je prvenstvo sve, to nam je prioritet. Ono što bih želeo da naglasim jeste da su divni navijači došli po ovom hladnjikavom vremenu, oni su nas nosili.

Potom je izjavio saučešće porodici Bore Đorđevića.

- Izjavio bih saučešće i porodici Bore Đorđevića, ja sam malo sentimentalan, obeležile su njegove pesme moje tinejdžersko doba. Ali to je život, ako je mogao negde da nas vidi, eto, neka je pobeda posvećena njemu - rekao je Vladan Milojević.

(Telegraf.rs)

Video: Delije pevale dobro poznatu pesmu Bore Đorđevića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA