Mitrović nastavio da rešeta u Arabiji: Propustio okupljanje Srbije, pa dao dva gola Borjanu!

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Fudbaleri Al Hilala pobedili su u trećem kolu na "gostovanju" Al Rijadu 3:0 i još jednom pokazali da se radi o najjačem timu u Saudijskoj Arabiji.

Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić odigrali su čitav meč i vodili ekipu ka devetom bodu, pošto su obojica imali učinke.

Najpre je u 53. minutu vezista asistirao Salemu Al Davsariju za vodeći gol, da bi u završnici u 80. Mitrović pogodio za sigurnu razliku. Na kraju je i u nadoknadi postavio konačnih 3:0.

Markos Leonardo mu je poslao loptu u kazneni prostor, a on je u maniru najboljih napadača "bocnuo" loptu u mrežu. Bio je to njegov osmi gol na pet mečeva, računajući domaći Superkup.

U stotom minut je potom i kolenom postigao gol od prečke i postavio konačan rezultat. Zanimljivo je to što je između stativa Al Rijada stajao bivši golman Crvene zvezde Milan Borjan.

Dva srpska internacionalca propustila su poslednje okupljanje nacionalnog tima u Ligi nacija zbog navodnih problema sa povredama.

(Telegraf.rs)

Video: Mitrović otkrio da li će i dalje igrati za reprezentaciju Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dg

    14. septembar 2024 | 21:59

    Kada jedan igrač koji toliko dugo igra za reprezentaciju, i koji je isto toliko dao istoj, odluči da se ne odazove pozivu, onda se moraš pitati zašto. Koje su šanse da je do njega a ne do organizacije koji niže piraz za porazom i na terenu i van njega.

  • CAVEAT EMPTOR

    14. septembar 2024 | 22:53

    Da li je uopšte potrebno pisati o ovom drugoligašu koji pored silnih rekorda nije uspeo da nađe aganžman u jednom od evropskih velikana ?

  • smederevac

    14. septembar 2024 | 22:09

    skoro kao na dva zadnja mundijala i euro24

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA