Neobična koreografija Delija uz dve šetalice, a onda su digli parole: “Koliko smo krvi ostavili na tom kamenu”

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Fudbaleri Crvene zvezde u 8. kolu Superlige Srbije igraju protiv Napretka iz Kruševca, gde vode sa 1:0 od 28. minut agolom Bruna Duartea sa penala. Izuzev toga, crveno beli su imali i nekoliko veoma dobrih šansi, ali lopta nije htela u gol.

Tokom prvog poluvremena, tačnije pre početka meča navijači Crvene zvezde su se oprostili od Bore Đorđevića koji je nedavno preminuo. Oni su imali i transparent, odnosno šetalicu, dok je sa video bima pušten i njegov snimak u pesmu "Ne veruj im sine".

Ipak, tokom prvog poluvremena je viđena i još jedna interesantna koreografija od navijača Crvene zvezde, a ona je bila vezana za Delije Kumanovo, ali i sam grad koji je kroz istoriju bio veoma važan za Srbiju.

- U Kumanovu nema rudnik zlata, ali ima kamen... Jako skupocen kamen. Ko'lko smo samo krvi ostavili na tom kamenu - pisalo je transparentu, dok je takođe na slici bio i spomenik koji se nalazi na brdu Zebrnjak.

Inače, spomen-kosturnica na Zebrnjaku je bilo monumentalno i trijumfalno spomen obeležje koje je podignuto u slavu i čast poginulim srpskim vojnicima tokom Kumanovske bitke u Prvom balkanskom ratu 1912. godine.

(Telegraf.rs)

Video: Oproštaj Crvene zvezde i navijača od Bore Đorđevića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA