Vlahović ohladio reprezentaciju, pa navukao gnev navijača Juventusa posle promašenog zicera

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Fudbaleri Empolija skinuli su veliki skalp u četvrtom kolu Serije A odigravši meč bez golova protiv Juventusa na svom stadionu "Karlo Kastelani". Tragičar meča prema navijačima "stare dame" je Dušan Vlahović.

Na društvenim mrežama već se bruji o partiji srpskog napadača, koji je nedavno propustio okupljanje reprezentacije Srbije, a pristalice Juventusa nisu zadovoljne partijom fudbalera. To se posebno odnosi na promašaj iz 49. minuta.

Dobio je tada Duci loptu, izašao isred golmana i u situaciji jedan na jedan nije uspeo da ga savlada. Nogom je odreagovao golman Vaskez Lah i tako sprečio promenu rezultata.

Vlahović je od starta sezone postigao golove na jednom četiri meča i to protiv Verone, kada se dva puta upisao u listu strelaca. Juve je odigrao drugi uzastopni meč bez pobede, pošto je pre pauze i protiv Rome bilo 0:0

Tokom meča ekipa iz Torina je imala šanse i preko Federika Gatija i Teuna Kopmajnersa, a u samoj završnici je Empoli propustio da ostavi sva tri boda kod kuće. Jusef Male i Emanuel Đasi su u nadoknadi imali sjajne prilike, ali je malo nedostajalo da se rezulat i zaista promeni.

(Telegraf.rs)

Video: Dušan Vlahović otkrio šta mu je Bogdan Bogdanović poslao kad su izvukli Amere u polufinalu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA