Milenković "zaključao" odbranu Šumara, Liverpul pao na Enfildu! Haland nastavio da rešeta u Premijer ligi

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Fudbaleri Notingem Foresta za koji nastupa srpski reprezentativac Nikola Milenković uspeo je da napravi veliko iznenađenje u okviru 4. kola Premijer lige i na Enfildu savlada Liverpul sa 1:0 golom Kaluma Hadsona Odoija!

Liverpul je imao perfektan start, tri pobede su zabeležili za tri kola, a već su unapred videli pobedu i u ovom kolu, ali pitali su se i Šumari.

Izveo je Arne Slot najjači mogući tim, ali ni to nije bilo dovoljno. U prvom poluvremenu je Liverpul znatno bolji rival, imali su veći posed, imali su osam šuteva, od četa četiri u okvir gola ali lopta nije htela u mrežu.

Nastavio je Liverpul da napada, da preti, ali nije to bilo dovoljno. Jedini pogodak je viđen od strane Hadsona Odoija, koji je iskoristio i jedinu šansu na meču koju je imao.

Od ostalih rezultata, Mančester siti je slavio protiv Brentforda sa 2:1 uz nova dva gola Erlinga Halanda.

Brajton i Ipsvič su remizirali bez golova, Lester i Kristal Palas su odigrali 2:2, a Vest Hem i Fulam su remizirali sa 1:1.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković ludovao u noćnom klubu, pevao čuveni hit, a onda se pojavila Kamelija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA