Zvezda pustila u prodaju pojedinačne karte za Benfiku

 
S. J.
S. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da su puštene u prodaju pojedinačne ulaznice za meč protiv Benfike u prvom kolu Lige šampiona.

Utakmica se igra u četvrtak, 19. septembra, od 18 i 45.

- Ulaznice za meč prvog kola Lige šampiona, koji će fudbaleri Crvene zvezde odigrati protiv Benfike su od danas u slobodnoj prodaji onlajn, kao i na stadionu "Rajko Mitić - stoji u klupskoj objavi.

- Cene: Sever i jug: 3.500 dinara; Istok: 6.000 dinara; Zapad: 7.000 dinara Tribina Siniša Mihajlović: 16.000 dinara.

- Veliki broj navijača sa aktivnom članarinom je iskoristio pravo prioritetne kupovine ulaznica za crveno-beli spektakl protiv Benfike. Takođe, premijum sezonskih ulaznica i paketa karata za Ligu šampiona je sve manje. Samim tim, preostali broj pojedinačnih karata za meč protiv Benfike nije veliki - dodaje se u objavi na sajtu.

Upustva za onlajn kupovinu ulaznica nalaze se na sajtu Zvezde, a ističe se i da će danas do 20 časova, do početka utakmice protiv Napretka biti omogućena prodaja i na stadionu Crvene zvezde, u promenoaru zapadne tribine (pored Servisa za članstvo).

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Zagrmela Marakana zbog Momčila Bajagića Bajage

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Partizan

    14. septembar 2024 | 17:12

    Au toliko o mocnoj Zvezdi kad i dalje ima karte za Benfiku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA