Hrvat koji je vređao Piksija i Srbiju doživeo neviđenu ispalu: Trener Dinama ga potezom "spustio na zemlju"

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Nekadašnji hrvatski fudbaler Joško Jeličić, sada tamošnji analitičar, doživeo je neprijatnost posle derbija između Dinama i Hajduka - u trenutku kada je pokušao da bude duhovit!

Jeličić je nedugo nakon meča razgovarao sa Đenarom Gatuzom, da bi posle njega na red došao trener Dinama Sergej Jakirović.

Jeličić je probao da bude duhovit i na italijanskom je rekao: "Oprostite, gospodine." Jakirović je bio zbunjen i upitao ga je: “Molim?”, dok je Jeličić opet ponovio svoju rečenicu na italijanskom.

Jakirović je u potpunosti ignorisao ovaj drugi pokušaj Jeličića, te se brzo okrenuo ka voditeljki koja je "uzela reč."

Inače, Jeličić je tokom Evropskog prvenstva postao poznat srpskoj javnosti zbog toga što je vređao Srbiju i Orlove.

- Što se tiče Srba, i to u smislu ega i njihovih unutrašnjih problema, meni je drago da su oni na takmičenju jer neće biti dosadno. Pogotovo ako u prvoj utakmici, što je očekivano, izgube. Nadam se da se neće raspasti, onda će biti puno materijala, već dugo nismo videli ko je s kim, ko koga i tako... - rekao je Jeličić u emisiji na televiziji "HRT" i dodao:

- Njihov problem je što selektor ništa ne donosi toj ekipi. Moraju da imaju jasniju hijerarhiju, ne u smislu ko je veća zvezda. Piksi i njegove izjave, gledali smo kako psuje svog igrača u prijateljskoj utakmici, radi sve ono zbog čega oni već dugo nemaju i verovatno nikad neće ni imati kult reprezentacije.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković ludovao u noćnom klubu, pevao čuveni hit, a onda se pojavila Kamelija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA