Zvezda reprezentacije pala sa balkona, nalazi se na odeljenju intenzivne nege

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Fahad Al-Muvalad, napadač reprezentacije Saudijske Arabije i tamošnjeg kluba Al-Šabab, trenutno se nalazi na odeljenju intenzivne nege u bolnici Rašid u Dubaiju -  nakon što je pao sa balkona svoje kuće.

Al-Muvalad je zvezda saudijskog nacionalnog tima, nastupa za reprezentaciju od 2012. godine i bio je član tima koji je nastupa na Mundijalu u Rusiji. S druge strane, u Katar nije putovao zbog afere vezane za doping u kojoj se našao.

Nedavno je igrao protiv reprezentacija Indonezije i Kine u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, a nesreća se prema navodima medija desila u četvrtak ujutru između 9 i 10 sati.

Pao je sa balkona svog stana na drugom spratu u Dubaiju. Zadobio je više preloma, brzo je prebačen u bolnicu radi odgovarajuće medicinske pomoći.

Kamere na ulici i kod igračeve kuće trenutno se pregledaju kako bi se utvrdili uzroci nesreće. Prema saudijskim izvorima, niko nije bio s njim u trenutku nesreće, jer su njegovi prijatelji otišli tri sata pre nesreće.

(Telegraf.rs)

Video: Iliev treći put na poziciji sportskog direktora Partizana: Na predstavljanju obećao velike promene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prle

    14. septembar 2024 | 13:10

    Muslimani ne piju i ne drogiraju se? Da li neko još uvek veruje u to?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA