Igrač kog se otac odrekao zauvek će pamititi potez navijača na stadionu: Zvali su ga da dođe, a onda...

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Iako je pre nekoliko dana odbio da igra za reprezentaciju Bosne i Hercegovine zbog povrede, defanzivac Anel Ahmedhodžić se u petak veče našao u startnoj postavi svog Šefild junajteda i odigrao je svih 90 minuta u pobedi protiv Hala u gostima (2:0)!

Na taj način je praktično potvrdio da ta pomenuta povreda nije glavni razlog što je odbio da igra za Zmajeve protiv Holandije, što je izazvalo velike potrese kada je u pitanju sam Ahmedhodžić i reprezentacija.

Najpre se oprostio od nacionalnog tima zbog uvreda koje je dobijao, onda ga je otac javno isprozivao i odrekao ga se, a za sve je krivio njegovu ženu, Crnogrku Marijanu, koja je između ostalog prešla u islam zbog njega.

Njegov život je nekoliko dana ličio na sapunicu, mnogi su ga u BiH isprozivali zbog onoga što je uradio, a čak je i otac Mirsad javno rekao da je od njega tražio da proveri DNK i uveri se da li je dete koje ima sa marijanom definitivno njegovo.

U međuvremenu, Ahmedhodžić u Engleskoj uživa veliko poštovanje navijača Šefilda koji su očigledno shvatili šta se dešava u njegovom životu i pružili su mu podršku.

Nakon utakmice su ga pozvali da dođe do njih, a dok ih je pozdravljao skandirali su mu "Anel Ahmedhodžić." Na tribinama je viđena i zastava BiH, dok se i supruga Marijana oglasila na Instagramu i podelila detalje sa stadiona.

(Telegraf.rs)

Video: Iliev treći put na poziciji sportskog direktora Partizana: Na predstavljanju obećao velike promene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrcke

    14. septembar 2024 | 14:31

    Dosta bre vise o ovom liku, sta Vam je????? Da necete u reprezentaciju da ga zovete? Poluprosecan fudbaler.....hajde bre vise dosadiste!!!!

  • Јован

    14. septembar 2024 | 14:39

    Зашто нас ово интересује?????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA