Saznajemo! Partizan završio transfer poslednjeg dana prelaznog roka: Pojačanje već trenira u Humskoj!

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 14

Krilni napadač Olimpika iz Liona - Pape Furer (18) i zvanično je 12. fudbaler koji je ovoga leta zadužio dres Partizana.

Crno-beli, francuski velikan i mladi fudbaler su danas zaključili konačni dogovor po kome Senegalac sa švajcarskim pasošem stigao u Humsku kao slobodan igrač, ali je Partizan u obavezi da Lionu isplati procente o buduće prodaje fudbalera.

Mladi igrač će večeras odraditi i prvi trening sa novim saigračima, a klub iz Humske će zvanično potvrditi dolazak Furera kada stigne i TMS sertifikat.

Ukoliko se u toku dana, do završetka "pijace", ne dogodi nešto nepredviđeno, Furer će verovatno biti poslednje pojačanje crno-belih u letnjem prelaznom roku, s tim da je mladi igrač angažovan kao zalog za budućnost, a ne kao nosilac igre. Neko ko bi, posle odlaska Kcandera Severine u Makabi iz Haife, trebalo mahom da bude podrška sa klupe dok ne stasa.

Ukoliko, naravno, odmah ne proigra i promeni planove kluba i stručnog štaba.

Pisali smo već da se radi o momku koji je prošao mlađe selekcije Liona, potom je dogurao do B tima, ali kako je konkurencija u najjačoj selekciji veoma jaka, Francuzi su prvo odlučili da ga pošalju na pozajmicu, da bi potom pristali da ga proslede Partizanu i zadrže deo procenata od prodaje.

Sam fudbaler pokriva i krilnu, ali i poziciju iza napadača, odlikuju ga brzina, dobra kontrola lopte i pregled igre i neko je ko bi u pravilan rad i razvoj mogao da bude "džek pot" na mala vrata.

Pre Furera u Partizan su ovoga leta još stigli: Nihad Mujakić (Ankaraguču), Mihajlo Ilić (Bolonja, pozajmica), Vukašin Đurđević (Voždovac), Milan Lazarević (Vojvodina), Mario Jurčević (Apolon Limasol), Marko Kerkez (Spartak), Kervin Arijaga (Minesota), Stefan Kovač (Čukarički), Žoao Grimaldo (Sporting Kristal), Ibrahim Zubairu (Jedinstvo Ub) i Đorđe Jovanović (Bazel, pozajmica).

(Telegraf.rs)

Video: Iliev treći put na poziciji sportskog direktora Partizana: Na predstavljanju obećao velike promene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pfc

    13. septembar 2024 | 18:09

    jbt Jovanovic i Nikolic spicevi.. svaka cast..

  • crni

    13. septembar 2024 | 18:04

    vazura idiii !

  • STOJKE

    13. septembar 2024 | 18:47

    Ovo da nije žalosno,bilo bi smešno. 12 pojačanja,a oni samo još iz aviona nisu ispali. Za šta su ta pojačanja? Za borbu za drugo mesto sa TSCom? Prvi svakako ne mogu biti. I eventualno za finale kupa Srbije,ako pre finala ne izvuku Zvezdu?! Za to je dovedeno 12 pojačanja?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA