"A onda je ceo Sever počeo to da peva...": Delije snimkom Bore Đorđevića poslale važnu poruku pred Napredak

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Neće meč između Crvene zvezde i Napretka u subotu veče biti samo običan duel u sklopu Superlige Srbije, pošto su iz Ljutice Bogdana 1a već najavili svečarsku atmosferu povodom 61. rođendana Marakane koji je nedavno bio!

Zbog toga su u klubu odlučili da ćaste navijače tako što će ulaz na utakmicu sa Čarapanima biti slobodan, dok su najvatrenije pristalice crveno-belih, popularne Delije, spremile i oproštaj od nedavno preminule muzičke legende Borisava Bore Đorđevića.

Frontmen Roblje Čorbe je, podsetimo, bio veliki navijač Zvezde, a Delije su jednim njegovim intervjuom pozvale da se na stadion, upravo zbog njega, dođe pola sata ranije.

- Mnogo lepih i divnih uspomena me veže za ovaj stadion... Kad Crvena zvezda dođe u moj rodni Čačak, to je bio praznik. Dođemo na parking kod stadiona, gde stane autobus sa igračima Zvezde i sa ovoliko krupnim očima i puna srca dobijemo autograme od Džajića, Kuleta Aćimovića, Trifketa Mihajlovića i te generacije. To su bili Bogovi za nas - rekao je Bora Čorba u jednom intervjuu:

- Od Zvezde sam dobio dres sa brojem 10. Ali kad su me novinari pitali na sred terena, za televiziju zvanično, za koga ću da navijam, rekao sam: "Gospodo, nemojte da mi stavljate m**a u procep!" Bukvalno tim rečima. Ja sam rođen u Čačku, volim Čačak, ali od rođenja navijam za Crvenu zvezdu. I onda je ceo Sever počeo da peva "Đorđević Bora, jedan je Đorđević Bora! Ja sam se naježio.

Utakmica između Zvezde i Napretka na programu je od 20 časova, a iz kluba su poručili da će to biti i idealna prilika da se na delu vide nova pojačanja za Ligu šampiona - Rade Krunić, Nemanja Radonjić i Silas.

(Telegraf.rs)

Video: Delije uz pesmu Bore Čorbe najavljuju rođendan Marakane

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ogi

    13. septembar 2024 | 15:47

    Legenda nad legendama. Tesko je shvatiti i pomiriti se da ga nema vise. Ostavio je dubok trag

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA