Otkriveni detalji sage Zvezde i krila koje je došlo ovog leta: "Odnos Pume i kluba je zahladneo, otići će..."

 
S. I.
S. I.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nije prošlo mnogo vremena od dolaska Pume Rodriegeza iz redova Famailakaa u Crvenu zvezdu za sumu od 2.000.000 i fudbaler već polako pakuje kofere. Svojim učinkom krilni igrač nije zadovoljio, pa se očekuje da će uskoro imati novi klub.

Pačuka je bila najglasnija, Klub Amerika se takođe raspitivala, međutim kako prvopemnuti tim nije pronašao zajednički jezik sa crveno-belima, počela je da se javlja i frustracija kod igrača. To je otkrio selektor njegove reprezentacije Paname Tomas Kristiansen.

- Generalni direktor Leona nas je obavestio da se dolazak Hosea Luisa zakomplikovao i mada Pačuka i dalje radi na tome da obezbedi njegov transfer Leon neće biti njegova destinacija. Igračev odnos sa Crvenom zvezdom je zahladneo, sve strane traže najbolje rešenje - rekao je Kristansen za ESPN i dodao:

- Baš danas, pre tri sata, razgovarao sam sa njim o situaciji. Takođe i o mogućem interesovanju drugog tima, ali mislim da će sve proći kako treba i da ćemo za par dana čuti vesti - rekao je Kristiansen.

Meksički klubovi imaju rok do subote uveče da reše posao, inače dolazak Pume neće biti moguć. Igrač je na šest mečeva za Zvezdu dao gol i upisao dve asistencije.

(Telegraf.rs)

Video: Delije uz pesmu Bore Čorbe najavljuju rođendan Marakane

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA