Ronaldo prešao milijardu pratilaca na društvenim mrežama: Način na koji je ovo uspeo ostaviće vas u čudu

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ne piše Kristijano Ronaldo samo rekorde na terenu, gde je nedavno u dresu Portugala stigao do brojke od 901 gola u karijeri, već to radi i u onlajn sferi. Tako je čuveni fudbaler prvi probio granicu od milijardu pratilaca na društvenim mrežama.

Neverovatno dostignuće on je dostigao samo nekoliko nedelja nakon što je otvorio Jutjub kanal i premašio brojku od 50 miliona pretplatnika za nedelju dana (sada ima i preko 60), čime je samo dopunio ogromne brojke na drugim platformama. Legendarni broj sedam je to uspeo da učini u periodu od 21. avgusta do 12. septembra.

Na Instagramu Ronaldo ima 639 miliona pratilaca, na Fejsbulu 170 miliona, dok na X-u ima 113 miliona, a brojku do miljardu popunjavaju pratioci na kineskim platformama.

Kristijano je putem mreža poslao moćnu poruku svojim fanovima povodom ovog jubileja.

- Napisali smo istoriju — 1 MILIJARDA pratilaca! Ovo nije samo broj - to je dokaz naše zajedničke strasti, posvećenosti i ljubavi prema igri i više od toga.

Od ulica Madeire do najvećih scena sveta, uvek sam igrao za svoju porodicu i za vas, a sada nas 1 milijarda stoji zajedno.

Bili ste sa mnom na svakom koraku, kroz sve uspone i padove. Ovo putovanje je naše putovanje, i zajedno smo pokazali da nema granica za ono što možemo da postignemo.

Hvala vam što verujete u mene, na vašoj podršci i što ste deo mog života. Najbolje tek dolazi, i nastavićemo da pomeramo granice, pobedimo i pravimo istoriju zajedno - napisao je Ronaldo.

(Telegraf.rs)

Video: Od njene poze se vrti u glavi: Vreli snimak Georgine i Ronalda iz saune!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA