Saznajemo! Železničar izigrao Partizan: Ništa od dolaska Lazara Romanića, napadač otišao u Tursku na pregovore

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 19

Pre 15-tak dana je delovalo kao izvestan posao, čekala se samo prodaja Mateusa Saldanje da bi Partizan mogao da isplati transfer koji je u načelu već bio dogovoren, a onda je sve - puklo. Lazar Romanić neće ovoga leta obući dres kluba iz Humske, jer dve strane, usled iznenadne promene finansijskih uslova Pančevaca, nisu našle zajednički jezik, te ni silna želja napadača nije pomogla da se posao privede kraju.

Umesto toga napadač je otputovao u Tursku na pregovovore sa drugim klubom, saznaje Telegraf.

Ukratko - Partizan je izigran. Da budemo pošteni do kraja, ne svojom krivicom (iako ne bi bilo prvi put), već zbog činjenice da je su čelnici Železničara iz Pančeva dali reč pre 15-tak dana, čpostigli džentlmenski dogovor sa crno-belima u vezi sa visinom obeštećenja Romanića, a onda su naprasno "promenili ploču".

Nije pomoglo ni to što je Partizan u suprotnom smeru proslao svoje dete Janka Jevremovića, čisto da bi imao dodatni zalog za pregovore, uz još tada dogovorene uslove od 500.000 evra.

Međutim, kada je na adresu u Pančevu stigla i ponuda Crvene zvezde za istog igrača, samo finansijski ubedljivije, te su i crno-beli prodali Saldanju, a ove nedelje će i Ksandera Severinu, Železničar je naprasno prekršio dogovor i cenu za Romanića podigao na 800.000 evra.

Pokušali su iz Humske da se pozovu na pređašnji dogovor, pokušao je i sam Romanić da isposluje svoju slobodu, jer je želeo u jaču sredinu, tim pre što će od zime moći da pregovara o odlasku bez obeštećenja (na leto mu ističe ugovor), ali su se dve strane igrale "gluvih telefona" sa trećom.

Poslednji pokušaj je bio u rukama upravo Romanića, koji je u razgovorima sa čelnicima Železničara predočio da želi da promeni sredinu i želja mu je da pređe u Partizan, ali epilog je bio identičan...

Ẓ̌elezničar je do sinoć imao rok da se izjasni u vezi sa prodajom napadača, umesto toga Romanić je otputovao u Tursku, a Partizan je ostao praznih saka i bez rešenja dan pred kraj prelaznog roka.

(Telegraf.rs)

Video: Iliev treći put na poziciji sportskog direktora Partizana: Na predstavljanju obećao velike promene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelenko

    12. septembar 2024 | 15:05

    Nista nije slucajno. Ni Stanojevicevo insistiranje da bas on dodje i cekanje do poslednjeg dana ni to sto ga ovi nisu pustili u Partizan (pogotovo kada znas ko rukovodi njima).

  • Milan

    12. septembar 2024 | 14:27

    Decko je Zvezdas a da ide u propali klub je ispod casti.

  • Nenad

    12. septembar 2024 | 14:58

    Čuj, izigrali Partizan. Naravno da će da prodaju igrača onom ko ponudi više novca. Zakon ponude i tražnje, ne izigravanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA