Šurbatović opet isprozivao Piksija, pomenuo i hrvatski avion: "Dugo se pitao za sve u Savezu"

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 11

Jovan Šurbatović, doskorašnji generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije, ponovo je upro prstom i selektora Orlova Dragana Stojkovića Piksija i prozvao ga kako nema nimalo odgovornosti!

Šurbatović je u intervjuu za "Večernje novosti" istakao da se Piksi pitao sve u Savezu, te napominje da on sam nema baš nikakve veze sa avionom kojim je Srbija išla u Nemačku, a zbog čega je ispao veliki skandal.

Podsetimo, u pitanju je bio hrvatski avion sa šahovnicom unutra.

- Džentlmenski sam prihvatio komandnu odgovornost, iako apsolutno nikakve veze nisam imao sa izborom avio prevoznika. To je radio stručni štab. Od gostovanja u Bugarskoj i kratkog leta za Varnu kada su bili nezadovoljni veličinom aviona, taj posao je preuzeo Tim menadžer A tima po nalogu selektora. Selektor se dugo godina pitao za sve u Savezu, pa je bilo besmisleno oponirati. Kad je došlo do problema, svi su se izmakli, baš kao i posle rezultata u Nemačkoj. Odgovornost mora da postoji i evo ja sam je prihvatio, iako nisam birao avione niti sastavljao tim.

Nije se Šurbatović tu zaustavio kada je u pitanju Piksi.

- Sam selektor je postavio kao cilj prolaz u drugu fazu na EP. Nije ga ostvario po drugi put i ni trunke odgovornosti. Očekivao sam bar neku naznaku odgovornosti, bar malo samokritike. Uvek je neko drugi kriv. Sportska sreća, igrači, VAR i sudije. I treće i najvažnije, da li mislite da je bilo lako funkcionisati kao generalni sekretar kada imate trovlašće u Savezu?

(Telegraf.rs)

Video: Šurbatović: Ne verujem da Stojković može da preokrene stvari, odlazim sa funkcije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Марко

    12. septembar 2024 | 10:33

    Пусти ти Пиксија, него кажи шта си ти радио све ове године у ФСС и шта су резултати твог рада?!

  • Fsdc

    12. septembar 2024 | 10:41

    A ti sedeo cutao I primao platu od 10 000 eura,bas te briga

  • Vratite Kokezu sa Floride 🤣

    12. septembar 2024 | 10:12

    Prosečna mesečna plata u FSS - 14.000€!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA