Ognjen Vranješ isprozivao igrača BiH kog se otac odrekao, ali svima je za oko zapala Jelena Karleuša na fotki

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Ognjen Vranješ komentarisao je trenutno stanje u toj reprezentaciji, nakon što je ispao haos zbog odluke Anela Ahmedhodžića da više ne igra za Zmajeve!

Slučaj defanzivca Šefild Junajteda bio je u sredu regionalna tema, pogotovo nakon oštrih izjava njegovog oca koji ga se javno i odrekao, dok se Vranješ, očigledno revoltiran, javio na Instagramu i poslao poruku.

Objavio je fotografiju na kojoj se vidi kako pogibljeno ide na protivničkog igrača, uz komentar:

- Nekad se ovako igralo, a danas sve maneken do manekena, čast izuzecima. I odjednom sve veliki igrači, pa niko neće da igra za reprezentaciju.

Ono to je mnogima zapalo za oko jeste pesma koju je Vranješ izabrao na svom Instagram storiju. Tačnije, ne toliko pesma koliko samo ime izvođača - Jelena Karleuša!

Podsetimo, Vranješ i Karleuša su svojevremeno bili u centru skandala i imali su aferu koju je čak i sama pevačica potvrdila.

Ognjen Vranješ Foto: Printskrin/Instagram/ ognjen vranjes

- Nikad neću izgovoriti njegovo ime jer ne zaslužuje. Sve to je bila moja “onlajn greška” i skupo sam je platila. Nikada je nisam krila, čak ni od Duška. Mnogo me je koštalo nešto što nije bilo ni avanturica. Jedan nameran izlet da bih se osvetila Dušku koji se otrgao kontroli… Uhvatila sam se crnog đavola, koji je iskoristio Fejstajm gledanje, uslikao ekran i poslao svim medijima. Takvo nešto rade samo najgori bednici. Iskoristiš nečije poverenje i onda mu pretiš i ucenjuješ ga, a ucena je bila da se razvedem od Duška. Nisam želela jer je on za mene bio sprdnja i glupost. Kad-tad karma će vratiti.

Sam Vranješ je za reprezentaciju BiH igrao mod 2010. do 2018. godine i zabeležio je 38 nastupa, dok trenutno nema klub posle odlaska iz Čukaričkog.

(Telegraf.rs)

Video: Iliev treći put na poziciji sportskog direktora Partizana: Na predstavljanju obećao velike promene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA