Rade Bogdanović otkrio: "Da sad sretnem Piksija na ulici, ovo bih mu rekao..."

 
S. L.
S. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Fudbalska reprezentacija Srbije iza sebe ima još jedno rolerkoster izdanje. Prvo su remizirali sa Španijom, onda su poraženi od Danske, te su se povele i nove priče oko selektora Dragana Stojkovića Piksija i njegovog rada na klupi selekcije.

Ipak, taj poraz od Danske je došao nakon izvanredne partije protiv Španije, gde je Srbija stvarno odigrala na jednom vrhunskom nivou. Štaviše, imali su Orlovi i priliku da dođu do pobede ovde, ali je Luka Jović promašio veliki zicer.

Nakon meča sa aktuelnim prvakom Evrope, bio je zadovoljan čak i Rade Bogdanović, nekadašnji fudbaler i sadašnji analitičar koji sve fudbalske situacije komentariše bez dlake na jeziku, a koji je stvarno imao šta da kaže posle tog meča.

Osvanuo je sada i intervju na portalu Sportske.ba, gde je Rade Bogdanović pričao baš nakon tog meča, a gde je otkrio i šta bi rekao selektoru Piksiju.

- Da sad naiđe, ja bih mu rekao: „Selektore, čestitam na dobroj utakmici protiv Španije, dobro taktički postavljenoj formaciji gde smo igrali protiv prvaka Evrope i da smo odigrali 0:0, da su se momci borili maksimalno jer moje analize su, od utakmice do utakmice. U sportu se ne živi u prošlosti, a ja moram da komentarišem samo ono što mi moje oči vide.

Pa ja sam bio umjeren. Rekao sam da ja tu ne očekujem brodolom jer ipak je početak kvalifikacija, septembar mesec. Mi smo se dobro organizovali, stisli sa onim što smo imali i imali smo čak jednu-dve dobre šanse, ali rezultat je po meri. On je osnov za dalje utakmice i jedno jako dobro samopouzdanje, ali ja to ne shvatam lično, šta god da mi neko kaže.

Inače, Rade Bogdanović i Dragan Stojković Piksi su imali i poprilični istoriju "sukoba".

(Telegraf.rs/Sportske.ba)

Video: Da li je ovim rečima na konferenciji Piksi isprozivao Radeta Bogdanovića?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • struchnyakowsky

    11. septembar 2024 | 18:56

    rade idi kopaj njivu a piksi da preuzme ekipu mesne zajednice brzi brod sa njim da povede sergeja rekordera mitra vlahovića šilju pešića radonjića ...

  • Bane

    11. septembar 2024 | 18:17

    Čekaj bre, pa oni liče

  • Rade

    12. septembar 2024 | 18:14

    reci mu da ne pije vise, gubi se ne zna gde lupa i sta lupa !!! Ne se kane ovog posla i FUDBALA !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA