OFK Beograd "kupio" igrača od Zvezde: Knežević opet "Romantik", crveno-belima procenti i pravo preče kupovine

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Ekipa OFK Beograda se ove sezone vratila u Superligu Srbije i očigledno ima ogromne ambicije u istoj, zbog čega je i novi fudbaler stigao među Romantičare. Radi se o Nikoli Kneževiću koji dolazi iz Crvene zvezde.

OFK Beograd za ovog fudbalera neće platiti praktično ništa, kako tvrdi MozzartSport, već će uraditi istu kombinaciju sa Crvenom zvezdom kao i u prethodnom periodu, kada je već nekoliko fudbalera po istom sistemu prešlo sa Marakane na Karaburmu (iliti Zaječar trenutno).

Jednostavno, OFK Beograd ne plaća obeštećenje, ali Zvezda će dobiti 50 odsto od prodaje ovog fudbalera, kao i to da ima pravo preče kupovine za 200.000 evra u narednih godinu dana, ako to poželi.

Ovog leta su već obe ekipe prihodovale od slične stvari, pošto je Aleksandar Kahvić zaigrao sjajno za OFK Beograd ove sezone, te je usledio transfer u Cvajtu i ekipu Ulma za 1.500.000 evra, koji su podeljeni na ravne časti između ove dve beogradske ekipe.

Inače, Knežević je već bio deo ekipe OFK Beograda, gde je odigrao 24 meča na dvojnoj registraciji prošle sezone, a postigao je četiri gola i asistirao čak 12 puta.

(Telegraf.rs)

Video: Iliev treći put na poziciji sportskog direktora Partizana: Na predstavljanju obećao velike promene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA