Bio je najveći srpski biser, kupio ga Siti, a sad je u 2. ligi: Hvali se Lambom, koktelima i raskošnim životom

 
S. L.
S. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 17

Kroz Srbiju je prošao ogroman broj talentovane dece u prošlosti, bar kada je reč o fudbalu. Jedan do njih, modža i jedan od najvećih talenata je Filip Stevanović koji ima tek 21 godinu, a sada je potpisao ugovor sa ekipom Lomela iz 2. lige Belgije.

Filipu Stevanoviću se od pojavljivanja na travnatom tepihu predviđala izuzetno blistava karijera, možda i najblistavija od ljudi koji su se otisnuli u Evropu sa brdovitog Balkana. Debitovao je u Partizanu sa samo 16 godina, da bi sa 17 postao i standardan.

Već u prvoj sezoni gde je dobio ozbiljne minute je odigrao 25 utakmica u prvenstvu Srbije i imao je sedam golova i tri asistencije, dok je sličan skor ponovio i iduće sezone, nakon čega je prodat u Mančester siti za 8.500.000 evra.

Međutim, tu kreće i da se gubi trag o njegovoj karijeri. Jednostavno, Filip Stevanović je "osetio" novac, osetio je čari raskošnog života i umesto fudbalske zvezde, postao je zvezda društvenih mreža.

Neretko se oglašava putem svog TikTok profila gde izbacuje fotografije sa svojih raskošnih putovanja, odmarališta, ali i iz svojih luksuznih automobila. On se tako hvalio Poršeom, a u poslednje vreme i Lamborginijem, uz skupocenu odeću.

Siti ga je slao na pozajmice, bio je u Herenvenu, potom i RKC-u, Santa Klari... Ali jednostavno, njega fudbal više i ne zanima.

Iako ima tek 21 godinu, sada je potpisao ugovor sa ekipom Lomela, koja je takođe deo Siti grupe, a koja se takmiči u drugoj ligi Belgije.

(Telegraf.rs)

Video: Katastrofa Rada, Filip Stevanović upalio petardu na Banjici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ksks

    11. septembar 2024 | 17:19

    Mada navijam za Zvezdu, veoma me je rastužio ovaj članak. Nažalost, deluje kao da će brzo da potroši sve što je zaradio i da završi u nekom rijalitiju. Ne znam u čemu je problem. Da li je prerano otišao u veliki klub ili nije bio tako veliki talenat? Možda mu fali samodisciplina. Šteta.

  • Bl

    11. septembar 2024 | 16:51

    jos malo 3 liga kad nije znao da iskoristi svoj talent na vreme sad neka polako propada

  • Saša Le

    11. septembar 2024 | 18:20

    Ovaj krenuo stopama Filipa Jankovića. Samo što kod Jankovića glavni krivac za propast njegova majka, kojoj je d..e zinulo za pare. A ovde klub koji ga je brže bolje prodao čim je neko ponudio malo bolje pare.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA