Nikola Kalinić dobio otkaz, pa izneo prljav veš iz kluba: "Trener ne priča sa predsednikom, ja sam pijun..."

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

U Hrvatskoj se dogodio veliki potres u redovima Hajduka iz Splita gde je otkaz dobio sportski direktor ekipe Nikola Kalinić i to nakon samo četiri meseca na funkciji i nakon što je završio prelazni rok sa ekipom sa Poljuda. Dan kasnije, on je organizovao i konferenciju za medije.

Hajduk je ovog leta promenio i predsednika, Lukša Jakobušić je napustio ekipu, za njim je otišao i Nikoličius sa mesta sportskog direktora, dok su Ivan Bilić i Nikola Kalinić preuzeli te dve funkcije, a na mesto trenera su doveli Đenara Gatuza.

Međutim, leto nije prošlo najbolje za Hajduk, nisu Splićani bili aktivni na tržištu, ispali su i u Evropi od Ružomberoka, dok je za posledicu svega Nikola Kalinić dobio otkaz u ovoj ekipi. On je potom odlučio da iznese i prljav veš.

Na konferenciji koju je zakazao, on je otkrio da trener Gatuzo i ne priča sa predsednikom.

- Trener vež duže vremena ne priča sa predsednikom, jer mu je obećao četiri pojačanja. Ja sam ispao žrtveno jagnje, a miševi su se sakrili u rupu. Ja znam da Gatuzo nije zadovoljan. Hteo sam da imamo kičmu ekipe, Livaja, Rakitić, Uremović, a uz njih Pukštas i Sigur, te da stvarno dovedemo pojačanja. Dajakua i Berahua smo morali da vratimo, pripremali su tužbu protiv kluba. Čitavo leto su tražili klub i nisu ga našli, a prema FIFA pravilima smo ih vratili. Od prvog dana sam znao da neće ići u dobrom smeru. Ljudi koji nadziru Hajduk ne vole klub, nemaju veze sa fudbalom.

- Mislim na nadzorni odbor. Predsednik mi je nakon nedelju dana mandata pokazivao poruke Aljoše Pavelina protiv mene. Ne znam tačno ko me smenio, ali predsednik sigurno nije.

(Telegraf.rs)

Video: Iliev treći put na poziciji sportskog direktora Partizana: Na predstavljanju obećao velike promene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA