Trenerski dernek u Prvoj ligi Srbije: Sloven doveo i trećeg trenera u samo šest utakmica, Žigić stigao u Rumu!

 
S. L.
S. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Srpski fudbal je odavno navikao svoje navijače na brojne trenerske promene, pa to više i nisu "cirkuska" dešavanja. Sada je to preraslo u nešto više, a najnoviji tim u Prvoj ligi Srbije je probio nove granice, pošto Sloven ima i svog trećeg trenera u samo šest utakmica!

Sloven iz Rume je ovog leta postao član Prve lige Srbije, a očigledno ekipa sa zapada Srbije ima i izuzetno nerealne ambicije, pošto je nakon samo šest utakmica uspela da promeni čak dva trenera.

Prvo je na mestu šefa struke bio Dragan Aničić, čovek koji je sa Mačvom imao izuzetne partije u Superligi Srbije. Međutim, on je odlučio da ode, dok je na njegovo mesto došao Aleksandar Stevanović.

On se takođe nije dugo zadržao, poraz od Voždovca ga je koštao i trenerskog posla, pa je i on dobio otkaz.

Sada u Rumu stiže Branko Žigić, trener koji takođe iza sebe ima bogato iskustvo kako u Superligi Srbije, tako i u Prvoj ligi. Pravo je pitanje, da li je i on pravi čovek za posao, pošto je tokom četiri godine trenerske karijere radio u Proleteru, Mladost GAT-u i Novom Sadu.

(Telegraf.rs)

Video: Stanojević blistao posle pobede, zahvaljivao Grobarima: "Odavno ovo nismo doživeli"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA